Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti sportolnátok az alvás és a...

Ti sportolnátok az alvás és a szociális élet rovására?

Figyelt kérdés
2018. dec. 8. 13:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem az a kérdés, mit, hanem hogy sportoljak-e ha nincs időm. :(

Szív-érrendszer, tüdő, jobb alvás, jobb memória, koncentrálóképesség, állóképesség javítása, de nem volt kérdés, hogy mit. :(

2018. dec. 8. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

A te életed, azt csinálsz, amit akarsz.

OSZD BE AZ IDŐDET, hogy mindenre legyen időd, ilyen egyszerű.

"Jóga? Minek? Miért? Nem izgat."

Csak hogy okosodj, mert olyan sötét vagy, hogy az már fájdalmas.

[link]

[link]

[link]

[link]

És mi a jó fenét érsz el a hátizom erősítéssel, ha egyébként majd kidobod a tüdődet? Evezés?

A jóga pont a légzésről szól, az ellazulásról.

Plusz még erősödsz is fizikálisan tőle.

Macerás az úszás?? :O :D A hét vicce. MI benne a macerás. Letolni a segged a strandra és átöltözni?

Ugyanúgy a kondidba is le kell menned és át kell öltözni.

Az úszás MINDEN testrészedet átmozgatja, szó szerint. Úszol fél órát, és kész. Nem kell gyors tempóban, lehet lassan is.

És kondiban mennyi időt is töltesz? Ugyanazt az időt az uszodában is eltölthetnéd és sokkal többet érnél el vele.

Vagy menj el gyógytornászhoz, aki majd összeállít egy neked megfelelő mozgásformát.

2018. dec. 8. 16:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem. A sport az utolsó utáni dolog az életemben. Mozogni szoktam, mert vannak dolgok amik anélkül nem működnek.
2018. dec. 8. 16:45
 14/14 A kérdező kommentje:

Úgy érzem, a legnagyobb bajod velem, hogy nem ugyanazt a mozgást szeretem, amit te. :D

Megvan, mit szeretek sportolni, futni világosban, nem ilyen hidegben, futóversenyen is voltam, kondi, néha squash, bár az nekem kevés, de jó szórakozás néha, voltam falat mászni, teljesítménytúra, bár az most egy évig kizárt.... Ja és a bringa is ott van.

Kérdés, hogy józan ésszel belefér-e alvásidő és barátok rovására. Slussz.

Úszás:

- messzebb van szép kártyás uszoda, jóval messzebb, mint kondi

-hajmosás, hajszárítás, hajnak nem tesz jót

- nincs akkora pulzus, nem igazán kardio, nem is érzem utána, hogy átmozgatott úgy rendesen

2018. dec. 8. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!