Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki huszonéves kora második...

Aki huszonéves kora második felében még tanul, hajt a "karrierért", nem érzi azt, hogy szinte késő és lemarad egy csomó dologról?

Figyelt kérdés

Én introvertált vagyok, ezer hobbival, lassan szeretek élni, a pörgés, a zsúfolt napok nem az én világom.

Ennek megfelelően nagyjából egész életemben fáradtnak és túlterheltnek éreztem magam. Gimiben pl estig, sokszor éjjelig tanultam suli után.

Most meg, amióta dolgozó ember vagyok, képzem magam, tanfolyamok, tanulás, nyelv stb.

Ezzel az egyik problémám, hogy úgy érzem, ha sikerül is találnom egy jól fizető, elviselhető, normális munkahelyet végeredményül, addigra már lassan szülök.

Tehát nem lesz pár évem se, amikor dolgozok, hazamegyek a melóból és valamennyi házimunkán kívül pihenhetek, foglalkozhatok a hobbijaimmal.

Így végeredményben: tanulás suliban majd otthon éjjelig, aztán munka és tanulás estig, majd szülés, majd munka és gyerekek estig és kvázi öreg vagyok, mire lesz szabadidőm.

Nem élek, hanem törtetek, ki tudja, mi lesz belőle, mikor, megéri-e....

2018. nov. 29. 12:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Ha bulizni nem szeretsz, kúrni kúrsz, akkor miről maradsz le?"

Hát neked is jó széles az érdeklődési köröd, hallod-e.

2018. nov. 30. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!