Ha gyűlölöm az embereket és egyébként is az összeomlás szélén állok, az látszik rajtam?
"Hol írtam, hogy különb lennék és vagyok a jó kislány?"
De magadat nem utalod? Pedig te is ember vagy, más szóval mivel
magadat nem utalod különb vagy az emberektől. Nem igaz? Kamaszkor vagy valami puberta miatt érzed úgy, hogy az egész világ ellened van? Felszállsz a buszra és lelöknek vagy mi? Bárki, aki veled szembe jön, biztos utalod? :D Személy szerint én nem tehetek a háborúkról, pedig ember vagyok. Hihetetlen mi?
Jó, csak arra nem képesek, hogy ha pl szemben jönnek a járdán, elenedjenek, horzsolom a falat vagy az úttest/kerékpársáv/susnyás marad.
Közben a képembe is bámulnak.
Ha ballagok csak, akkor se hagynak utat, nem kell ehhez sietnem.
A villamoson felkennek a falra, nem engednek leszállni, pofákat vágva engednek be a belül szabadon hagyott ülésekre.
A boltban nem engednek be a sorra, a sorban tolnak, azt hiszik, úgy előbb végeznek, kérdés nélkül elém sétálnak, mialatt a szalagra pakolok.
Hadd ne soroljam fel, hogy az élet mely aspektusaiban miért utálom az embereket.
Magamat se szeretem.
Amúgy nehezen bízom meg bárkiben is (és fordítva), de akikkel közel kerülünk egymáshoz, őket nyilván szeretem.
"Magamat se szeretem."
Aki végképp lemondott magáról azt nem érdekli, hogy figyelmen kívül hagyják a villamoson és előre tolakodnak vagy a boltban elé vágnak. Nagyon is szereted magad, hiszen végig csak magadra gondolsz. :D
"Amúgy nehezen bízom meg bárkiben is (és fordítva), de akikkel közel kerülünk egymáshoz, őket nyilván szeretem."
Ugyanúgy másokkal is ez a helyzet. Ők sem szeretned téged, de azért nem utálnak. Az utálatnak gondolom sok formája van, viszont többnyire az "utáló" nagyobb figyelmet fordít az "utáltakra" és azt akarja, hogy szeressék. Neki is, és a bántalmazóinak is pszichológushoz kéne járnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!