#1: "Juroniksz" és "há end em" (a C&A-t ellenben már németesen ejtjük, tehát "cé und a")
2018. nov. 26. 13:58
3/13 anonim válasza:
"há end em" (a C&A-t ellenben már németesen ejtjük, tehát "cé und a")"
A há end em milyen nyelven van? :D angol? Mert akkor nem há.
Én angolul szoktam és senki sem érti :D általában há és emnek hívják.
Az Euronics pedig nem júrónak ejtik, hanem Euroniksz. Legalábbis az ott dolgozók. Ők gondolom tudják.
Nekem a Bourjois, amit nem tudok igazán, vagy nem pontosan.
De a márkaneveken kívül nincs semmi, amit ne tudnék kiejteni.
2018. nov. 26. 14:05
4/13 anonim válasza:
Rengeteg angol szót használok írásban, amit szóban nem tudok kimondani. Elvben tudom, hogy ejtik őket, de egyszerűen beleakad a nyelvem. Például specific. Nagyon jól tudom, hogy ejtik, de az istennek sem tudom kimondani.
2018. nov. 26. 14:13
5/13 anonim válasza:
Svéd cég a H&M, így jogosan nem értik, ha éjdzsnek ejted. Semmi köze nincs hozzá.
2018. nov. 26. 14:18
6/13 anonim válasza:
Jysk (jüszk, jiszk, avagy a kettő között valami).
2018. nov. 26. 14:22
7/13 anonim válasza:
Én egyszer megnéztem youtube-on egy videót, a francia márkákra mentem rá, és francia lány olvasta fel a szavakat.
Pl La Roche Posay (lá ross pozé)
De vicces így leírva. :D
2018. nov. 26. 14:41
8/13 anonim válasza:
Amúgy azt észrevettem, hogy van pár szó, amit egyszer így, egyszer úgy mondanak, pl. Chevrolet (sevrolé - sevrolet), régen pedig a Garnier-t garnyié-nek mondták, most többször hallom, hogy garnier-nek ejtik.
2018. nov. 26. 14:45
9/13 anonim válasza:
Yves Rocher-t sokan ívz rosernak hívják, pedig ívrosé.
2018. nov. 26. 14:59
10/13 anonim válasza:
Bayalage
Google fordítón meghallgattam a kiejtését de olyan hülyén mondja ki, hogy még most sem tudom rendesen kiejteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!