20+ évesek, nektek mi volt a kedvenc mesétek gyerekkorotokban?
Nekem annyira hiányoznak azok a régi, még normálisan rajzolt (és nem bénán animált meg ostoba) mesék.. simán megnézem még ma is bármelyiket :) ti hogy vagytok vele?
24L
Oroszlánkirály, fecsegő tipegők, hey arnold, spongyabob, scooby doo, tom és jerry, vuk, mackótestvér, aladdin
N24
Pat & Mat , nagyon szerettem, szeretem a mai napig :D :D
24/F
Én például ezeket szerettem, szeretem a mai napig is, ám vannak köztük nem annyira régiek is:
Vuk, Süsü a sárkány, A Mézga család, Hupikék törpikék, Foster-ék háza, Hey Arnold, A repülő bocsok, Nils Holgersson (fél anime), Az utolsó egyszarvú (anime), Pokémon (anime, bár igaz, hogy vannak újabb évadjai), Barbapapa (anime), Múmin (anime), Pindúr pandúrok, Dexter laboratóriuma, Bátor a gyáva kutya, Shrek, Táncoló talpak, Szörny RT., Egy bogár élete, Toy Story.
Valószínűleg vannak még, de ennyi bőven elég. A Mézga család valóban olyan, aminél kamasz és felnőtt fejjel már több mindent megért belőle az ember, míg gyerekként nem annyira.
Ja és még ezek is:
Az oroszlánkirály, Aladdin, Susie és Tekergő, A kis hableány, Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer az élet.
Talán még van, de most ezek jutottak reszembe az előzőekhez és nem kell mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!