20+ évesek, nektek mi volt a kedvenc mesétek gyerekkorotokban?
Nekem annyira hiányoznak azok a régi, még normálisan rajzolt (és nem bénán animált meg ostoba) mesék.. simán megnézem még ma is bármelyiket :) ti hogy vagytok vele?
24L
Bátor, a félénk kutya; Hey Arnold; Pindúr Pandúrok; Fosterék háza képzeletbeli barátoknak; Bújj, bújj, szellem
20l
Hupikék törpikék, A Mézga család, Frakk, a macskák réme, Az Oroszlánkirály. Meg egy időben nagy Tini Ninja teknőcök fan voltam.
A Mézga családban tényleg hatalmasak a poénok, meg a szituációk is komikusra vannak megcsinálva, oltári egyes jelenet! :D
23/L
Niels Holgerson csodálatos utazása a vadludakkal az egyik kedvencem és volt még egy aminek nem emlékszem a címére, abban az volt hogy iskolabusszal utazott egy osztály az emberi szervezeten belül miközben mikroszkópikusra zsugorodtak. Benedek Elek meséit is szerettem olvasni.
Szerintem régebben arányaiban tartalmasabb meséket csináltak.
Nem rajzolt: >>>Futrinka utca<<< BESZT! :)
Rajzolt: Jamie és a csodalámpa
40F
ps: Kedves kérdező, keress rá YT-on! Ha lány lennék, mondhatnám rá, hogy nagyon édes! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!