Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy 1-10-ig terjedő skálán...

Ha egy 1-10-ig terjedő skálán kellene elhelyeznetek azt, hogy Magyarországon ma az emberek mennyire elfogadóak a homoszexuálisakkal szemben, akkor hányasra tippelnétek?

Figyelt kérdés
Értelemszerűen minél nagyobb az érték, annál elfogadóbbak.
2018. nov. 25. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Én a környezetemet (csak arról tudok beszélni) olyan 7-esre tenném.
2018. nov. 25. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
2
2018. nov. 25. 12:03
 3/10 anonim ***** válasza:
3-4
2018. nov. 25. 12:14
 4/10 anonim ***** válasza:
6-7
2018. nov. 25. 12:37
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Most számoljam össze a meleg és a homofób ismerőseimet aztán átlagoljak vagy hogy?
2018. nov. 25. 12:39
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

6

Akiket ismerek homikat, teljesen jóarcok, megbízhatóak és kedvesek, nagy baráti társasággal, sokszor a csapat középpontjai. Szalagavató tánctanárunk is egy meleg srác volt, az egész osztály nagyon bírta, egyetlen szitok se hangzott el iránta, még a háta mögött sem.

Viszont a felvonuló exhibicionista részük szörnyen ellenszenves a legtöbbeknek, még maguknak a rendes melegeknek is. Teljesen kontraproduktívan hat a mozgalom, az elfogadásuknak pont, hogy árt.

2018. nov. 25. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
nem tudok mindenkiről, de 1-2re tippelném. szerencsére. remélem nem is fog nőni.
2018. nov. 25. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

ez nagyon nézőpont kérdése

meg mikortól elfogadás?

van az a kategória aki szerint a Dunába kell őket lőni

szerintem betegség és gusztustalan dolog, de ha normális és jó esetben azt se tudom, hogy meleg valaki azzal egyáltalán nincs bajom, de ha tudom is és emberileg normális nem zavar, viszont a parádézó gusztustalan gyökereket kb úgy kéne kezelni, mint az első példában írtam...

van aki meg egyenesen imádja, támogatja őket, hogy igen fiam legyél meleg jól csinálod, ügyes vagy, nyomd a világ arcába, hogy más vagy, nesze egy rózsaszín póló, na ez is gusztustalan

sokunknak nincs úgy baja velük, ha normálisak, de gusztustalan megnyilvánulásaik vannak és emiatt negatívan állunk hozzájuk, ez az nem elfogadásról szól, hanem arról, hogy díszelegnek a k0cs0g ruháikban

van az a mondás, hogy addig üsd a b*zit amíg meleg

attól nem változna a mentalitása, de talán nem parádéznának gusztustalanul

ki a faxt érdekel, hogy ők ilyen betegek, miért kell ezzel minket szembesíteni és az arcunkba nyomni és elfogadtatni, hogy ez normális?

nem nem és nem, nem normális, hogy felvonuláson ott sz0pják egymást és a média ezt közvetíti

nem csodálom, hogy sokaknál betelt a pohár, nem a beteg emberekkel van bajom, csak az ilyen parádézó b*zikkal

2018. nov. 25. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Én csak a saját nevemben tudok hozzászólni. Teljesen elfogadó vagyok a normális melegekkel szemben, tehát 10-es. 1-es azokkal a melegekkel szemben akik felvonulgatnak és mutogatják magukat és az ilyeneket mint én homofóbnak nevezik, csak azért mert ku*vára nem vagyok rájuk kíváncsi. De ugyanúgy nem vagyok elfogadó azokkal a HETERÓKKAL szemben sem, akik szintúgy feltűnősködnek, nyalják falják egymást, olyanokat tesznek amit a négy fal között otthon kéne. Tökmindegy hogy meleg vagy heteró, otthon csinálja azt ami oda való. A pride meg egy haszontalan dolog, többet ártanak vele, megutáltatják magukat, s a normális melegek is baromságnak gondolják ezt a hülye felvonulgatást.
2018. nov. 25. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs.Szerintem nem könnyű az ilyesmi,mert mindenkinek más az ismerősi köre.én annyit mondok hogy 5-6
2018. nov. 30. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!