Ha egy 1-10-ig terjedő skálán kellene elhelyeznetek azt, hogy Magyarországon ma az emberek mennyire elfogadóak a homoszexuálisakkal szemben, akkor hányasra tippelnétek?
6
Akiket ismerek homikat, teljesen jóarcok, megbízhatóak és kedvesek, nagy baráti társasággal, sokszor a csapat középpontjai. Szalagavató tánctanárunk is egy meleg srác volt, az egész osztály nagyon bírta, egyetlen szitok se hangzott el iránta, még a háta mögött sem.
Viszont a felvonuló exhibicionista részük szörnyen ellenszenves a legtöbbeknek, még maguknak a rendes melegeknek is. Teljesen kontraproduktívan hat a mozgalom, az elfogadásuknak pont, hogy árt.
ez nagyon nézőpont kérdése
meg mikortól elfogadás?
van az a kategória aki szerint a Dunába kell őket lőni
szerintem betegség és gusztustalan dolog, de ha normális és jó esetben azt se tudom, hogy meleg valaki azzal egyáltalán nincs bajom, de ha tudom is és emberileg normális nem zavar, viszont a parádézó gusztustalan gyökereket kb úgy kéne kezelni, mint az első példában írtam...
van aki meg egyenesen imádja, támogatja őket, hogy igen fiam legyél meleg jól csinálod, ügyes vagy, nyomd a világ arcába, hogy más vagy, nesze egy rózsaszín póló, na ez is gusztustalan
sokunknak nincs úgy baja velük, ha normálisak, de gusztustalan megnyilvánulásaik vannak és emiatt negatívan állunk hozzájuk, ez az nem elfogadásról szól, hanem arról, hogy díszelegnek a k0cs0g ruháikban
van az a mondás, hogy addig üsd a b*zit amíg meleg
attól nem változna a mentalitása, de talán nem parádéznának gusztustalanul
ki a faxt érdekel, hogy ők ilyen betegek, miért kell ezzel minket szembesíteni és az arcunkba nyomni és elfogadtatni, hogy ez normális?
nem nem és nem, nem normális, hogy felvonuláson ott sz0pják egymást és a média ezt közvetíti
nem csodálom, hogy sokaknál betelt a pohár, nem a beteg emberekkel van bajom, csak az ilyen parádézó b*zikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!