Ma egy áruházban, jött egy olyan tipikus plázacica, két nagy csomag volt nála. Úriember módjára kinyitom az ajtót hogy előre engedjem, ő csak néz és huzogatja a száját, meguntam becsaptam az ajtót. Valamit ugatot, de nem értettem. Jártatok már így?
Udvarias viselkedés belülről jön. Én a mai napig nem felejtem el, olyan mérhetetlenül rossz érzés volt, hogy megbántottam egy aranyos nőt, mert aznap ép frusztrált voltam (nem tudtam elélvezni, amikor kilincset dugtam a fenekembe), szólval nyitom az ajtót, és egy pillanatra kedves mosoly, majd én gondolatban "na gyere már, siess, sietek," és abban a pillanatban megváltozott az arca, és fáj belül megérintett abban a kieligítetlen állapotban.
Szóval lehetsz udvarias kivül, de mit érzel belül közben, ez is a játék része.
Itt a hölgy feltehetőleg "...két nagy csomag volt nála."
azt nehezményezte, a csomagokat nem vetted ki a kezéből "megengedi hölgyem?" "-Nagyon kedves, köszönöm"
Érdekes, hogy te mindig így jársz. Ha én előreengedek valakit akkor azt 99%-ban egy mosoly és egy köszönöm viszonozza.
Lehet az a baj, hogy rajtad látszik, hogy egy bunkó tirpák vagy.
Van az a vicc,hogy megkérdezi a fickó a plázacicát;
-Szia,ne haragudj,mennyi az idő?
-Van barátom!
Ne foglalkozz ilyenekkel.
Amúgy ha udvarias akarsz lenni a nőkkel,fejleszd az emberismereted,és idővel rá fogsz érezni kivel érdemes kedvesnek lenni,és ki az akit kerülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!