Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai huszonévesek hogyan...

A mai huszonévesek hogyan tudják megoldani a különköltözést? Honnan van ennyi pénzük?

Figyelt kérdés

Én 23 éves vagyok, párom 26. 7 hónapja vagyunk együtt, de hosszú távra tervezünk. Azt tudni kell, hogy én tavaly fejeztem be az egyetemet, óvópedagógus vagyok, a szakmámban dolgozom. Viszont nagyon keveset keresek. A párom jól keres, de mivel még otthon él, ezért ugye fizet az édesanyjának is, a nagymamáját is kisegíti, aki velük él, és próbál minden hónapban félretenni.

Sajnos egyikünk sem származik gazdag családból. Nekem elváltak a szüleim két éves koromban, apukámmal nőttem fel. A párom szülei is elváltak, az édesanyja szintén keveset keres, ott a nagymama, aki kevés nyugdíjat kap, valamint van egy iskolás öccse is.

Beszélgettünk a párommal arról, hogy valamikor jó lenne összeköltözni, de fogalmunk sincs, hogy mi lenne a megfelelő megoldás. Albérletbe nem akarunk menni, tehát ez az opció kizárva. Azt hozzá kell tennem, hogy én szlovákiai vagyok, de mindenképp Magyarországon szeretnénk letelepedni. Csak ugye nagyon drágák a telkek is, a lakás is. Tanácstalanok vagyunk. Hitel nélkül lehetetlen megúszni?

2018. nov. 9. 14:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%
Vagy ki mentek pár évre külföldre és gyűjtötök pénzt, szerintem a hitel nem nagyon jó.
2018. nov. 12. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!