Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz ha nagyon tetszik egy sztár?

Gáz ha nagyon tetszik egy sztár?

Figyelt kérdés

Nyugi, nem vagyok szerelmes, el tudom különíteni, a magánéletemre sincs kihatásal, 4 éve van párom.

De 1 éve találtam rá a neten, pontosabban a fiatalkori énje, külseje tetszik. Van róla pár képem, sokat nézegetem.

Ez beteges?

2018. nov. 6. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem beteges. Nekem a páromról vannak fotóim és azokat szoktam nézegetni ha távol van.

Azért tartom ezt minimum furcsának mert ha van párod miért más pasikat nézegetsz, miért utánuk vágyakozol? Olyan nincs ló jó a szamár is típusú kapcsolatot sejtet.

Egyébként meg a párod tud erről? Nem bántja a dolog?

És ha tudod hogy úgyis reménytelen akkor mire kell? Szexuális fantáziálásra?

És ha belépne az ajtón hogy lefektessen azonnal lefeküdnél vele? Na itt inog meg a kapcsolatod...

2018. nov. 6. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Tetszik egy pasi külseje, nyilván vonz szexuálisan. Amivel semmi gond nincsen, nem vagyunk vakok, és keltenek mások is vágyat időnként. Amennyiben ez nem hat ki az életedre, akkor ezzel semmi gond nincsen.
2018. nov. 6. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1

A szexuális fantázia a teljes élet része, és nem egy párkapcsolat "megingatója".

2018. nov. 6. 15:57
 4/9 A kérdező kommentje:

A párommal minden rendben köztünk-igen a szex is.

Igen, mivel az utcán is meg-meg nézek 1-1 pasit ha tetszik, csak ezt furcsálltam, hogy miért akadtam rá erre az egyre, azaz a képeire.

Igen, nehéz lenne, hogy ne feküdjek le vele, de mivel SZERETEM a páromat, nem tenném.

Ő is megszokta jegyezni 1-2 színésznőre, hogy csinosak, de le van tudva ennyivel.

2018. nov. 6. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs hatással a napjaidra, nem viszed túlzásba, akkor néha nézegetni nem nagy probléma szerintem. Biztosan a párodnál is vannak olyan nők, akikre nehezen mondana nemet.
2018. nov. 6. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nekem is van aki híresség és tetszik. Nincs ezzel semmi gond.
2018. nov. 6. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Fogadjunk, hogy Axl Rose ;)

Én egy halott sztárt nézegetek, a videóit, és csorgatom a nyálam rá. :D Ez se gáz.

2018. nov. 6. 17:37
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem Axl Rose, bár ő se volt rossz fiatalon.

Hát az enyémtől a te helyzeted se rosszabb sztem. :D

2018. nov. 6. 17:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha elárulod, kicsoda, én is elárulom :P
2018. nov. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!