Gáz ha nagyon tetszik egy sztár?
Nyugi, nem vagyok szerelmes, el tudom különíteni, a magánéletemre sincs kihatásal, 4 éve van párom.
De 1 éve találtam rá a neten, pontosabban a fiatalkori énje, külseje tetszik. Van róla pár képem, sokat nézegetem.
Ez beteges?
Szerintem beteges. Nekem a páromról vannak fotóim és azokat szoktam nézegetni ha távol van.
Azért tartom ezt minimum furcsának mert ha van párod miért más pasikat nézegetsz, miért utánuk vágyakozol? Olyan nincs ló jó a szamár is típusú kapcsolatot sejtet.
Egyébként meg a párod tud erről? Nem bántja a dolog?
És ha tudod hogy úgyis reménytelen akkor mire kell? Szexuális fantáziálásra?
És ha belépne az ajtón hogy lefektessen azonnal lefeküdnél vele? Na itt inog meg a kapcsolatod...
1
A szexuális fantázia a teljes élet része, és nem egy párkapcsolat "megingatója".
A párommal minden rendben köztünk-igen a szex is.
Igen, mivel az utcán is meg-meg nézek 1-1 pasit ha tetszik, csak ezt furcsálltam, hogy miért akadtam rá erre az egyre, azaz a képeire.
Igen, nehéz lenne, hogy ne feküdjek le vele, de mivel SZERETEM a páromat, nem tenném.
Ő is megszokta jegyezni 1-2 színésznőre, hogy csinosak, de le van tudva ennyivel.
Fogadjunk, hogy Axl Rose ;)
Én egy halott sztárt nézegetek, a videóit, és csorgatom a nyálam rá. :D Ez se gáz.
Nem Axl Rose, bár ő se volt rossz fiatalon.
Hát az enyémtől a te helyzeted se rosszabb sztem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!