Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy vagytok? Ki mivel tölti...

Hogy vagytok? Ki mivel tölti az estét?

Figyelt kérdés
:)

2018. nov. 1. 22:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :) Jó ilyen változatos programokat olvasni.

Én még úton vagyok hazafelé egy sörikézésről. Elég oldott a hangulatom éppen, de sok negatív dolog így sem hagy nyugodni.

2018. nov. 1. 22:45
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Imádom, hogy még itt is van, aki lepontozza a válaszokat. :D
2018. nov. 1. 22:48
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
#12 Kellene alapítani egy "Anonim lepontozók klubot". A rövidítése ALK lenne, de a kiejtés megkönnyítése érdekében csak ALKESZ.
2018. nov. 1. 22:58
 14/18 Metionin ***** válasza:
100%
Lord of the Lostot hallgatok és színpadtakarítást végeztem (amikor a felmosó/seprű a mikrofonállvány) közben pogózva és a zongorabillentyűzet mintás terítőn headbangelve billentyűzve. Yeah. Most ezzel kész vagyok, úgyhogy valszeg rajzolni fogok :D #vanéletem
2018. nov. 1. 23:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát a nappalt azt ellustultam, úgyhogy én most takarítgatom a tegnapi szülinapi bulim romjait :D
2018. nov. 1. 23:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szenvedek..........testileg/lelkileg

Azzal töltöm az estét,hogy gyakori kérdéseket olvasgatok,néha válaszolok.Fantasztikus.

2018. nov. 1. 23:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ágyban fekszem, Green Dayt hallgatok, néha felnézek a Tinderre, gyakorizok, Fizikát és Digitális Technikát kéne tanulnom, de helyette különféle idő kitöltő semmiségeket csinálok... mint pl ez a válasz ...
2018. nov. 1. 23:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Várom hogy végre lejöjjön a Gotham 4. évada HD-ban :D Már nincs sok. :D
2018. nov. 1. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!