Hogy vagytok? Ki mivel tölti az estét?
Figyelt kérdés
:)2018. nov. 1. 22:22
1/18 anonim válasza:
Én az ágyon fekve bámulom a plafont és agyalok. Elég magányosnak érzem magam, szóval a kérdésre válaszolva, talán mondhatom, hogy semmittevéssel.
2/18 anonim válasza:
Próbálom feldolgozni agyilag azt amit ma tanácsolt egy orvos.
3/18 anonim válasza:
Remekül.Cigivel,whiskeyvel és egy nagyon érzelgős zenével merengek nyomorult életem minden elhibázott döntésén.És te? :-)
4/18 anonim válasza:
Shrek kopipasztát olvasok, hogy kielégítsem látens homoszexualitásomat.
7/18 anonim válasza:
Remekül, borozok és közben Java videókat nézek, kicsit csiszolgatom az egyébként meglehetősen jó Java tudásom.
Nem a legjobb program valljuk be, de legalább van valami haszna.
8/18 anonim válasza:
unatkozok. MOBA játékot játszok a telefonomon, onmyoji arena a neve. ha valaki akar velem játszani írjon. 23l/DiamondII
9/18 anonim válasza:
Munka után főztem finom vacsorát, azt bezabáltam, most ágyban döglök a jó bundatakaró alatt, okkult rockot hallgatok, olvasok, netezéssel rohasztom az agyamat. Olyan egyedül vagyok, hogy ez egész épületben nincs rajtam kívül senki :D Ja, van mentateám is hozzá <3
Számomra ez egy tökéletes este :D
10/18 anonim válasza:
Nem valami pozitívan. Pilvakert hallgatok, elmélkedek a világ romlottságán, s most éppen eme vâlaszt írom. Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!