Hogyan lehet ezt helyre hozni?
Az ismerőseim kb. 1 éve csináltak egy chat csoportot messengeren. Ez a csoport egy értelmi fogyatékos lányra öszpontosul. Nem súlyosan az, de persze nem tudja magáról. A többiek hülye kérdéseket szoktak neki feltenni meg stb. Tehát gúnyolják. Én mindig mondtam nekik, hogy ez nem szép dolog, hagyják abba. Nyilván nem hallgattak rám. Én az idő elteltével próbáltam visszafogottan írni, mert sajnos írtam... Néha belőlem is kiszaladt/kiszalad pár baromság, de próbálom úgy kezelni, mintha nem lenne sérült. Már 1x kiléptem a csoportból egy huzamosabb időre különböző okokból, de ez a lány akarta, hogy visszavegyenek, így meg is tették. Viszont most lehet az önzőség is szól belőlem, de én nem akarom ezt folytatni, mert vallásos vagyok, és nem így kellene viselkednem. Ha kilépek visszavesznek. Ha nem adok jelet, akkot szegény lányt bántom meg, mert Ő nagyon szeret minket és barátjának tart, ahogy én is próbálom annak tartani.
Nem tudom mi tévő legyek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!