Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezt helyre tudom hozni vagy...

Ezt helyre tudom hozni vagy már felejtős?

Figyelt kérdés
van egy barátnőm akivel össze vesztem egyszer egy lány miatt aki tudott befolyásolni(mert én könnyen irányítható vagyok..)és aztán kb egy hónap után újra jóban lettünk és kérdezte h mi történt én meg nem akartam belekeverni azt a lány, mert újra jóba lettek. Aztán egy én barátnőm befolyásolt és hát a két évben ami történt és fájt azt kiengedtem mert mindent magamba tartottam, aztán azt a lányt akiről most ez az egész szól letiltottam. Kb most van 3 hónapja ez vagy több én meg ezt megbántam és kiakarok vele békülni és mindent tisztázni. Szerintetek ez még lehetséges?

2017. jún. 1. 17:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Bárhonnan ki lehet békülni de ez sajna nem kivitelezhető egyedül bármilyen igyekezettel vagy is.

Amúgy fogalmazd újra, ne haragudj nem érthető

2017. jún. 1. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!