Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számomra a nemi élet felejtős?

Számomra a nemi élet felejtős?

Figyelt kérdés
Pigment hiányos vagyok és ezért fogékonyabb vagyok pár betegségre köztük a candida gomba fertőzésére. Hüvelygombám van több mint 2éve. Anyu már egyáltalán nem akar dokihoz vinni (össz. 6hétig voltam kezelve ügy hogy két hetente volt egy féléves/pár hónapos szünet) azóta beléptem abba a korba amikor már elfogadott a nemi élet. Azonban a fertőzés egyáltalán nem javul (hiszen nem kapok rá semmit). Ezért amig nem lesz saját jövedelmem szűz maradok? Szerintetek akad olyan srác aki szex nélkül is szerethet még akkor is ha a huszas éveim elején leszek? Tizenéves/L

2015. aug. 30. 22:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
fogod magad és besétálsz az sztk-s rendelésre és kikezelteted magad,vagy elmész diákmunkára,és fizetsz a dokinak
2015. aug. 30. 22:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. aug. 30. 22:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyedül menj el, semmi baj nem lesz ne aggódj!:)
2015. aug. 30. 22:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Lesz ilyen ember rengeteg. Nagyon sok ember már valószínűleg a társaságodnak is örülne mindenféle nemiség és para nélkül.
2015. aug. 30. 22:55
 5/11 anonim ***** válasza:
tudtommal a candidát nem csak gyógyszerrel kezelik, hanem ajánlanak hozzá külön étrendet
2015. aug. 30. 22:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Engem utálnak az emberek és csak egy megtürt szolgalelkű cseléd vagyok a szemükben. Még sose rendeztem ilyen dolgokat. Anyám pedig valószínűleg sztrókot kapna az idegtől ha megtudná hogy mire költeném az 1.fizum. De ezt szerintem is muszáj lesz. Egyenlőre azonban szenvedek a kövi nyárig a nyavajám miatt.
2015. aug. 30. 23:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, van étrend de ezt betartani a koliban menza kaján élve lehetetlen. Megpróbáltam. 4napig nem ettem semmit.
2015. aug. 30. 23:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nem a fertőzés a legnagyobb bajod, hanem ha nem kezelteted magad, akár meddő is lehetsz..., ez rohadtul nem játék, ha anyád nem áll ki érted, legalább neked legyen annyi eszed, hogy teszel a saját egészségedért
2015. aug. 30. 23:03
 9/11 anonim ***** válasza:

több okból is nem a válasz.

1.ilyen problémával élni amikor van rá kezelés ritka nagy igénytelenség amikor csak annyi lenne,hogy nődoki,gyógyszer kivált,gyógyszert beszed.

ezért aki nem kezelteti magát az nem csak testileg de fejben sincsen egyben.

2.beszélgetni a barátaimmal családommal is tudok,a nőmet testileg is akarom.

2015. aug. 31. 00:25
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

"Engem utálnak az emberek és csak egy megtürt szolgalelkű cseléd vagyok a szemükben"

Látatlanban is megmondom, hogy ugyanannyi jogod van mindenhez, levegővételhez, létezéshez, egészséghez, megfelelő táplálkozáshoz, barátokhoz, társhoz stb., mint mindenki másnak. Úgyhogy szard le az emberek véleményét, és menj el szépen orvoshoz. Némi pénzt biztos félre tudsz rakni vagy szerezni valahol. A legtöbb orvos megértő szokott lenni, ha elmondod neki, hogy nagyon kevés pénzed van gyógyszerre, és fel fogja neked írni a legolcsóbb szert.

2015. aug. 31. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!