Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számomra a nemi élet felejtős?

Számomra a nemi élet felejtős?

Figyelt kérdés
Pigment hiányos vagyok és ezért fogékonyabb vagyok pár betegségre köztük a candida gomba fertőzésére. Hüvelygombám van több mint 2éve. Anyu már egyáltalán nem akar dokihoz vinni (össz. 6hétig voltam kezelve ügy hogy két hetente volt egy féléves/pár hónapos szünet) azóta beléptem abba a korba amikor már elfogadott a nemi élet. Azonban a fertőzés egyáltalán nem javul (hiszen nem kapok rá semmit). Ezért amig nem lesz saját jövedelmem szűz maradok? Szerintetek akad olyan srác aki szex nélkül is szerethet még akkor is ha a huszas éveim elején leszek? Tizenéves/L

2015. aug. 30. 22:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Anyám pedig valószínűleg sztrókot kapna az idegtől ha megtudná hogy mire költeném az 1.fizum."

Akkor nyert ügyed van az örökségből simán kikezelteted magad :D Na jó ez picit gonosz volt de a családi viszonyaidat elnézve, jogos.

2015. aug. 31. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!