Milyen ennek a stílusnak a neve? Vagy úgy egyátalán ennek mi a neve?
Az lenne a kérdésem,hogy mi annak a "stílusnak" vagy nem is tudom hogy nevezzem amikor egy lassú zene beindul és üvöltősbe megy át.nehezen tudom elmagyarázni...Nem metálra gondolok vagy ilyesmi.
Például Shawn mendes-mercy. Vagy christina perri-human
Én az ilyen zenéket szeretem de nem tudom hogy tudnék rákeresni az ilyen zenékre. Ennek van valami neve? Vagy tudtok valami mostani hasonló kaliberű zenéket?
Válaszokat előre is köszönöm.
Ott jobb oldalon jelenik meg a hasonló.
Pl. Beírod a youtube keresőbe "Jet kunde do"
Több találatot (videot) ad. Egyikre rákattyintassz. Elindul a video, és ott jobb oldalon lesznek a hasonló hivatkozások. Biztos ott lesz Bruce lee is, hiszen az ő nevéhez füződik, és ha megnézed az összeset, elöbb-utóbb rátalálsz a Ving Chun-ra is, ezt tanulta Bruce Lee, ha mélyebben keresel rátalálsz Ip Man (Yip Man)
Ha kifogy a dolog, akkor bead más "hasonló" találatot pl MMA, ami nem harcművészet.
A harcművészet, és egy harcművész. Az MMA csak egy kemény sport, olyan kemény, mint pl. egy öttusa.
És ne menj a ketrecbe, ha nem vagy a kyukusin karate harcművésze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!