Nem európában élő magyarok miért háborognak ennyire a menekültek ellen amikor őket egyátalán nem érinti a probléma?
Én itton is lesz.rom kb h mi lesz, felőlem minél nagyobb káosz is lehet :D Úgy vagyok vele h idegeskedjen rajta meg tegyen ellene akit érint közvetlenül..
Én autóval járok, messze elkerülöm őket, van elég pénzem h ha kell akár másik kontinensre is elköltözhessek.
Vannak dolgok, ami ellen most lehet tenni, és nem 5 év múlva, akkor már késő lesz.
Aki már itt él 5 éve is ideszült 3 kölköt, azt már nem lehet visszapaterolni.
Sose fog itt dolgozni, csak a segélyrendszeren csüngeni. Te fogod fizetni minden kiadását. Így is fizeted a 27% áfával, majd lesz 30 % is, vagy esetleg kevesebb jut vissza neked. Kevesebb fejlesztés, kevesebb támogatás, elmaradó felújítás (út,iskola,hídak, intézményéke)
Van az országban pont elég segítségre szorulók (morék, elesett vidékiek, alkoholisták, betegek) Nem kell még 1 milla semmire való.
Aki így gondolkodik, hogy "Van az országban pont elég segítségre szorulók", arra kíváncsi lennék, hogy:
1, ő mennyire segíti az itthoni segítségre szorulókat?
2, a magyar pár éve még a saját honfitársait támadta, hogy "miért nem dolgozik," stb., most meg mást kell támadni?
Hát ez jellemző ránk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!