Pumukli alfahím kérdése:
Egyik munkatársam, aki a női viselkedéstan egyik szakértője, azt állítja hogy sok nő azért esik teherbe, hogy kikerüljön a munkaerőpiacról. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Egyébkén, lehet jelenteni ezt is, ha valaki érintve érzi magát.2018. okt. 25. 16:57
11/18 anonim válasza:
És miért jó munka helyett szarban meg hányásban tapicskolni?
12/18 anonim válasza:
Hát ebben lehet valami... Mikor ide gyakorira egy válaszhoz írtam, hogy lelki beteg leszek ha arra gondolok, hogy kiesek a szülés miatt a munkából,valami hihetetlen gyorsan lepontozak ismeretlen egyének :-D
13/18 anonim válasza:
#12 Azok a leszavazók a "Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom" tagjai és Orbán Viktor voltak személyesen.
14/18 anonim válasza:
"a női viselkedéstan egyik szakértője"
😅😅😅😅😅😅
Sírok b+!
Ki ez az akadémikus?
15/18 TappancsMancs válasza:
Hány százalék az a sok nő? Valamennyi lehet ilyen is, csak kicsit konkretizáljuk.
Meg azt is lehetne pontosítani miért akarnak a szóban forgó nők kikerülni a munkaerő piacról és mennyi időre? Itt eleve többféle szándék és terv is jelent lehet. Szóval akkor az össz százalékot részletezzük szándék és tervezett időtartamok szerint is.
Hogy ne csak a homályos kifejezések hangozzanak el.
16/18 anonim válasza:
Csak azért hivatkozol a kitalált munkatársra, hogy elkerüld a savazást.
17/18 anonim válasza:
Én az incel viselkedéstan PhD fokozatos szakértőjeként meg azt állítom, hogy picsogással és hazug sztorik kiagyalásával sosem fogsz barátnőt szerezni.
18/18 Metionin válasza:
Szerintem csak simán nem védekeznek (megfelelően).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!