Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 1-től 10-es skálán mennyire...

1-től 10-es skálán mennyire vagy elégedett az életeddel?

Figyelt kérdés
Kört és nemet is
2018. okt. 23. 15:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

4, de csak mert nincs (ismert) halálos betegségem és megvannak a végtagjaim.

Mivel nem háborús övezetben lakom, ezért lehetne több is, ha így viszonyítjuk.

Egyébként nem vagyok elégedett az életemmel.

Nagyon fáradt vagyok, nagyon stresszes vagyok, utálom a munkahelyemet, halmozom a végzettségeket, hogy kitörjek (talán már sikerülni fog), rohamosan fogy a régen félretett pénzem eü okok és a tanfolyamok miatt (pedig alig járok szórakozni és nemhogy drága, hanem új ruhát is alig veszek).

A mentális gondjaim miatt nemhogy a beilleszkedés, hanem maga az emberek között lét is hatalmas harc és itt is érzem a feldolgozatlan gyász és a fáradtság, stressz hatását. Normál esetben szimplán gyűlölöm a tömeget, manapság meg elviselni se bírom, ütni tudnék konkrétan.

Szintén a mentális gondjaim miatt fogalmam sincs, lesz-e házasságom/normális házasságom. Ha eszembe jut anyám szintén a mentális gondjaival (hála Istennek nem tartjuk a kapcsolatot), még jobban kétségbe esek.

Én kérem vissza a 8-10 éves koromat, amikor még megvolt a nagy család, volt szabadidőm, volt időm aludni, a mentális gondjaimat pedig nem fogtam fel, így nem szenvedtem. Sőt, annyira elvoltam a saját világomban, hogy attól se szenvedtem igazán, hogy nem illeszkedek be az osztályba.

2018. okt. 24. 06:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja, 26/L voltam.
2018. okt. 24. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!