Miért nézik le az emberek azt aki néha (elég ritkán) füvezik?
Figyelt kérdés
Olvasgattam kérdéseket az oldalon. Nagyrészt arról hogy vizelet vizsgálat során mennyi ideig mutatható ki a fű. Láttam elég sok olyat hogy egy ember tanácsot kert leírta a kérdésben is hogy nem rendszeres használó csak épp igy alakult és a válaszok között mégis rengeteg olyat olvastam hogy ha egy mocskos narkos megérdemli hogy kimutassa a teszt2018. okt. 17. 21:59
11/16 anonim válasza:
Annak ellenére h nem keményebb drog az alkoholnál egyszerűen a mi társadalmunkban nem elterjedt, nincsenek hagyományai mint a piának ezért eegy kalap alá veszik a heroinnal.
Egyébként vannak harcos alkoholellenesek is akik a második doboz sör felnyitásakor már hörögnek h "alkoholista".
12/16 anonim válasza:
Aszongya valamelyik okos, hogy csak egy növény. Végül is a kokacserje is csak egy növény. Told a kokaint is, tesó.
13/16 anonim válasza:
No meg a heroin is mákkivonat végül is.
Az meg semmit nem oszt, nem szoroz, mit tettek az aztékok, tömeges emberáldozatokat is csináltak, akkor az is OK?
14/16 anonim válasza:
Teljesen más a zöld mint a kokain, és a herka. Semmi köze hozzájuk..
15/16 Febe011 válasza:
Hiaba neznek le,en ugyanugy fuvezek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!