Miért nézik le az emberek azt aki néha (elég ritkán) füvezik?
Én utálom ha valaki füvezik, mert észre sem veszi, hogy a főtől mennyire másképp viselkedik. Arról nem is beszélve, hogy borzalmasan büdös.
Én Angliában dolgozom egy biztosítási cégnél. A mi cégünk munkahelyi balesetekkel foglalkozik. Napi szinten megyünk ki a baleset helyszínére (ha hívnak minket) vagy a céghez. Nagyon sokszor hívnak minket előadásokra is, vagy ellenőrzésekre. Mindig ledöbbenek, hogy a balesetek 90%-át a befüvezett sofőr okozza. Mivel sokkal magabiztosabbnak érzi magát, és azt hiszi tökéletes. Amikor ellenőrzésre megyünk, még szondáztatnunk sem kell, mert elég csak levegőt venni. Dől belőlük a fő szaga.
Én azt szoktam mondani, hogy ha alkohol miatt azonnali kirúgás jár egy munkahelyen akkor fú miatt is legyen így. Amúgy meg a fű rendszeres használata az agyadat is tompítja, a végén tényleg furák lesznek.
Nem nézem le őket, legalább elvannak nyugodtan és nem ordítoznak hangosan, nem kötekednek és nem tőled 5 méterre cigiznek.
Legjobb függőség!
A drog mindig is tabu lesz ember és ember között, ha találomra megkérdezel erről néhány főt, 10-ből 8 biztos le fogja húzni a témát.
Akinek ilyen a baráti köre, beállítottsága azok között nem lesz vita ebből, ha meg emiatt megy tönkre egy barátság, az sosem volt igazi.
Azért, mert így gondolkodnak:
" Normális ember kábszer nélkül is elvan, és élvezi az életet. Mellesleg törvényt sért."
Azt hiszik hogy kábszer, és nekik csak az alkohol, a cigi meg a koffein a normális drog. Úgy ugrálnak ahogy a törvényt hozzák, és csak azt fogadják el.
Szóval ha az orvos ilyen embereknek felír 100 fajta drogot, arra bólogatnak hogy jó cucc, szedjük ezerrel.
+ Vannak drogos szarok, akik tényleg betegek, meglátnak pár ilyen embert és már az összes füves ilyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!