Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a bőven 20-30 év felettiekről, akik maximum 4-6 éveseknek való játékokkal játszanak telefonon mint pl a candy crush vagy mi?

Figyelt kérdés
emberek
2018. okt. 13. 07:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szóval akkor nem az a baj hogy játszik (vagy hogy mivel), hanem hogy hangos.
2018. okt. 13. 11:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt én sem értettem sosem, hogy miért nem képesek az emberek fejhallgatót, fülhallgatót használni, vagy némítani. Egyik sem mai találmány.

Én személy szerint otthon is csak fejhallgatóban vagyok. Így szólhat a zene, mehet a film és mégsem zavarok senkit.

2018. okt. 13. 12:27
 13/15 anonim ***** válasza:

"Nekem meg az a kérdésem, hogy mennyi esze van annak az embernek, aki 30-40 évesen naponta 5-6 "bölcsességet" vagy fenyegetést "Amit másnak adtál, azt visszakapod bla, bla..." posztol ki a FB-re?

Inkább játsszon szerintem, kevésbé káros."

A kettő nem zárja ki egymást. Van olyan ismerősöm, aki Candy crushozik, mellette folyton arról posztol, hogy a melós élet milyen szar és hogy mennyire nem érdekli, ha a kollégái kipletykálják. Képzelem mennyire nem érdekli, ha folyton ilyeneket tesz ki, de ez legyen a legnagyobb bajom.

2018. okt. 13. 14:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja, már 23 vagyok, bocsánat. (Nem igaz, hogy még mindig elcseszem :D)
2018. okt. 13. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Rendszerint unalomból teszik, vagy hogy tömegközlekedésin ne kelljen a másikat nézni. Nins jelentősége.
2018. okt. 16. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!