Mi a véleményetek azokról a bőven 20-30 év felettiekről, akik maximum 4-6 éveseknek való játékokkal játszanak telefonon mint pl a candy crush vagy mi?
Hé, az az egyik kedvencem :D
Reggel munkába utazáshoz és vécén szaráshoz tökéletes, mindig újfajta pálya van benne, nem kell hozzá net, egyre kevesebb ilyen játék van.
36/F
Mi lenne? Mindenki azzal foglalja le magát, ami leköti. Én is játszom, csak én mással.
N/20
Semmi.
Nekem meg az a kérdésem, hogy mennyi esze van annak az embernek, aki 30-40 évesen naponta 5-6 "bölcsességet" vagy fenyegetést "Amit másnak adtál, azt visszakapod bla, bla..." posztol ki a FB-re?
Inkább játsszon szerintem, kevésbé káros.
Egy időben Cookie Jammel játszottam, hasonló a Candy Crushoz. Néha jó ilyen semmiségekkel elütni az időt, ha már le vannak tudva munka után az otthoni teendők vagy amit fentebb említettek, utazás közben, stb.
Szóval engem ez nem zavar. Legalább addig se a politikával meg a gyűlölködéssel vannak elfoglalva, kell, hogy megmaradjon egy kis gyermeki én mindenkiben. Nekem amúgy anyukám mutatta meg azt a játékot. Pedig már elmúlt 50 éves. :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!