Indokolt lenne szerintetek otthagyni azért egy munkahelyet Pesten, mert sokallom a 45 perc oda és 45 perc visszautat?
Ha van jobb, közelebb igen. Ha nincs nem. Ha szereted a munkát a kollėgákkal kijösz nem.
Az a 45 perc az semmi. Vidėken (de pesten is) rengetegen ingaznak ettől többet is!
Kevés embernek adatik meg a 15-20 perces út. Ahogy az 1.#
írta, mérlegeld, mi szól ellene-mellette.
Bár nem divat mostanában, de azt ajánlom: olvassál! Észre sem veszed, annyira elrepül az idő!
Budapest viszonylatában az a 45 perc nem olyan rossz. Csak akkor válts, ha van jobb, közelebb. Az ismerősök közül szinte mindenki utazik legalább ennyit városon belül.+
És az olvasás tényleg jó, ha tömegközlekedsz!
Budapesti vagyok, VIII. kerület széle, tehát nem külváros.
Ha a 45 perc a lakás bejárati ajtajának elhagyásától az irodába belépésig tart, az marha jó.
Nekem ez jelenleg, még kb 4 hónapig 35-40 perc és ennél majdnem mindig csak többet utaztam. Egyetemre is, gyakhelyre is, diákmelókba is, önkénteskedni is többet utaztam.
Én 2-2 órát utazok hajnalban és délután háztól-melóhelyig.
Rajtad áll, hogy neked belefér e.
Én pl ilyenkor szoktam tervezni, játszani, olvasni, zenét hallgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!