Azt vettem észre hogy nem jövök ki jól a nőkkel 🤔 egyszerűen a többségük nem szimpatikus, azt látom bennük hogy rosszindulatúak, gonoszak :D de tudom hogy nem igaz az összesre. Általában a férfiakról más véleménnyel vagyok..Velem egykorúakra ez nem vonatkozik. Kiskorom óta ez a helyzet egyébként :DD mitől lehet ez? Van valaki hasonló helyzetben? Egyébként 16 éves lány vagyok.
2018. okt. 11. 17:39
1/9 anonim válasza:
Én is így vagyok, Kérdező, csak én férfi vagyok. És bizony, ahogy írod, rengeteg rosszindulat van bennük, ezen az oldalon is kiválóan látni, mikor egy nekikeseredett férfi fel merészel tenni olyan jellegű kérdést, csoportosan ugranak rá és nyomatják a férfigyűlölő hisztit. Egy fikarcnyi belátás, empátia sincs a legtöbben.
2018. okt. 11. 17:44
2/9 anonim válasza:
nőgyűlölők rulez!
2018. okt. 11. 17:56
3/9 anonim válasza:
En senkivel se nagyon tudok baratkozni de eddig ha fiatal lanytol kertem segitseget barmiben is mindig kedvesek voltak velem. Pedig egy nyomi vagyok. En az idos asszonyoknal tapasztalom nagyon a rosszindulatot nyilvan nem az osszesre irom ezt de azok kozt tenyleg sok ilyen van. Na mindegy en vegulis nem nagyon tudok haverkodni se nokkel se ferfiakkal. De ne hidd hogy a ferfiak jobbak egyebkent mert marhara nem. Max neked nyaliznak meg jatszak a fejuket.
2018. okt. 11. 18:09
4/9 anonim válasza:
A férfiak a hamvas kis pinusod miatt kedvesek veled, csak még túl ostoba vagy, hogy észrevedd ezt. A nőkben meg vetélytársat látsz, illetve el vagy képedve a ténytől, hogy ők nem csúsznak a saját nyálukban, ha villantasz.
2018. okt. 11. 18:25
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Nem vagyok k**va 🤔🙃 csak hogy tisztázzuk.. és nem is nyalnak a férfiak egyátalán! Ez nyilván az idegen férfiakra és nőkre is vonatkozik, hogy szimpatikus vagy nem.. és azt is leírtam, hogy egészen kiskorom óta vagyok ezzel így, ugyhogy alaptalan a válaszod! :)
2018. okt. 11. 18:31
6/9 anonim válasza:
Nekem ugyan ez, csak fordítva. A fiúkkal baromi nehéz kijönni.. sőt általában kölcsönösen kerüljük egymást. Írásban mind a két nemmel megy, de élőben komplikáltabb. Viszont a lányokkal egyből megvan a közös hang.
Lehet azért nem szimpi neked egy csaj se mert nem értenek téged.
2018. okt. 11. 19:38
7/9 anonim válasza:
A nők 90+%-a (tisztelet a nagyon ritka kivételnek) beképzelt, bunkó, önimádó, önpusztító és kegyetlen. Nincs ezen mit szépíteni. De egyébként a férfiak se jobbak, csak ott talán több a magányos, megkeseredett ember, és ebben a nőknek is jelentős eredményei vannak.
2018. okt. 12. 13:22
8/9 anonim válasza:
a 7-est javítottam.
A nők és a férfiak 100%-a beképzelt, bunkó, önimádó, önpusztító és kegyetlen.
Legyét Te is okapi!
2018. okt. 12. 13:28
9/9 anonim válasza:
nekem se szimpatikusak, pláne a hozzáállásuk a párkapcsolatokhoz
külön cuki, amikor segítséget próbál kérni egy férfi, megjelenik 4-5 ilyen elmebajos idióta és jó cigány mentalitás szerint kórusban leugatják
és akkor lehet nagyokat csodálkozni, miért járnak a férfiak prostikhoz inkább...
"nőgyűlölők rulez!"
aha értem, tehát nőkről vagy jót, vagy semmit...
gyárilag vagy ilyen ostoba vagy anyád ejtett fejre?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!