Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak nekem szimpatikusak a...

Csak nekem szimpatikusak a náci tisztek pl. filmekben?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem vagyok náci, sőt! A szivárványos gondolkodást vallom.

De filmekben nagyon vonzónak találom a náci férfiakat, nem az eszméjük miatt, hanem, hogy van hatalmuk és befolyásuk és olyan igazi, törékeny nőnek érezheti magát mellette a nő. Ti mit gondoltok erről? Van más is aki így van ezzel?

2018. márc. 14. 23:30
 1/8 Ridamov ***** válasza:
26%

Szerintem is az :)

És én nem ellenzem a nácikat se különösebben. De Hitler biztos nem volt jó földrajzból. Megtámadta a világ legnagyobb országát. pont a legnagyobbat.

2018. márc. 14. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:
7%

Anno a magyar nők nem így gondolták, viszont az az idő elmúlt, most már a muszlimokkal és a szakállal kell megbarátkoznia az európai nőknek.

25F

2018. márc. 14. 23:46
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Nácidofilában szenvedsz.
2018. márc. 14. 23:55
 4/8 Ridamov ***** válasza:
100%
azok is csak emberek. ha bejön, bejön kész. kémia nem ész függvénye a dolog
2018. márc. 14. 23:59
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Még jó, hogy a náci ideológia szerint nem csak bizonyos népek, hanem a nők is alávalóbbak mint a rendkívül "szimpatikus" és természetesen mindenben kimagasló német férfiak. :)))))
2018. márc. 15. 00:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Színésznek ritkán vesznek fel ronda embert, pláne ha egy olyan ideológia hívét kell játszania, ahol felsőbbrendűnek hiszik magukat.
2018. márc. 15. 02:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Ralph Fiennes a Schindler listájában... de sokszor néztem meg csak miatta:D
2018. márc. 15. 14:10
 8/8 A kérdező kommentje:
#7es. Ez tökéketes példa!:D
2018. márc. 15. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!