Szerintetek hany eves korig szamit valaki fiatalnak?
Figyelt kérdés
En 22 eves multam es ugy erzem,hogy majdnem leeltem eletem felet es 10 ev ugy elrepult mintha egy pillanat lett volna. Ugy felek.. Ranezek a 12-16 eves korosztalyra es irigylem oket. Munkatarsaim 30 ev felettiek es hulyenek neztek mikor ezt elmondtam nekik es kirohogtek. Olyan rossz...Nem erzem magam felnottnek meg. Ez az erzelmi labilitas normalis a koromban? Levelezon jogra jarok mellette pedig dolgozom. Levelezon is sok 30-40 koruli ember van es olyan kozelinek erzem mar ezt a kort en is.
Elmulik ez a sz**r erzes valaha?
Mindenki azt mondja,hogy a legszebb koromban vagyok,de en miert nem tudok orulni ennek? Azon kattogok mindig,hogy ki hany eves a kornyezetemben.
22/L
2018. okt. 7. 18:22
11/11 anonim válasza:
Ez totálisan relatív, hogy ki számít fiatalnak szerintem. De amúgy az teljesen normális, hogy 22 évesen nem érzed magad felnőttnek. Én 33 vagyok és én sem érzem magam felnőttnek. Pont ugyanúgy érzem magam, mint amikor az egyetemet kezdtem (19 évesen). De ahogy a tőlem idősebbeket elnézem meg velük beszélgetek, szerintem ez később sem fog nagyon változni, mivel ők sem érzik magukat felnőttnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!