Szerintetek hany eves korig szamit valaki fiatalnak?
En 22 eves multam es ugy erzem,hogy majdnem leeltem eletem felet es 10 ev ugy elrepult mintha egy pillanat lett volna. Ugy felek.. Ranezek a 12-16 eves korosztalyra es irigylem oket. Munkatarsaim 30 ev felettiek es hulyenek neztek mikor ezt elmondtam nekik es kirohogtek. Olyan rossz...Nem erzem magam felnottnek meg. Ez az erzelmi labilitas normalis a koromban? Levelezon jogra jarok mellette pedig dolgozom. Levelezon is sok 30-40 koruli ember van es olyan kozelinek erzem mar ezt a kort en is.
Elmulik ez a sz**r erzes valaha?
Mindenki azt mondja,hogy a legszebb koromban vagyok,de en miert nem tudok orulni ennek? Azon kattogok mindig,hogy ki hany eves a kornyezetemben.
22/L
De ugy altalanossagban veve?
Meddig mondhatjuk valakire,hogy fiatal?
30 meg fiatal? 40 mar nem igazan szerintem
Ez változó.Vannak akik huszonévesen már kopaszodnak meg öregnek érzik magukat.
Kérdező felnőtt ember vagy,ne hátra felé tekints mindig a múltba.A múlt az elmult és el kell felejteni,nem tehetsz mást.Mindig a jelenre és a jövődre koncentrálj és akkor boldog leszel.
25-ig
25-65-ig középkorú
66- időskorú
25-30ig fiatal szerintem, személytől függ ki meddig marad fiatalosabb. 30-tól 60-ig felnőtt, 60 fölött már öreg szerintem.
22l
"40 mar nem igazan szerintem"
Én pontosan ennyi vagyok és jót mulatok ezen. Arról nem is beszélve, hogy épp 22 voltam, amikor depressziós lettem és öregnek éreztem magam. Néztem az akkori 40 körülieket és attól rettegtem, hogy ha én is annyi leszek, vége a fiatalságnak és minden értelmét veszti. Azt hittem, hogy 40 felett már nem élet az élet. Most tehát pont 40 vagyok és ezerszer jobban érzem magam, mint 20 évvel ezelőtt. Nem híztam meg, a hajam csak enyhén hullik, és bár fehéredik, de festem, így nem látszanak az ősz szálak. Ugyanolyan divatosan öltözködöm, mint 10-20 éve, és nehogy kezdenék eltompulni, de egyre több dolog érdekel. Nem nősültem meg és gyerekeim sincsenek, de nem is hiányzik. Szabadon és függetlenül élem az életem és jól érzem magam a bőrömben. Amíg fel tudok nézni nálam idősebb emberekre és példaképnek tekinteni őket, addig nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!