Volt már olyan, hogy eleged van, mindenből, és kívánod a halált?
Valóban pokol volt, de elhatároztam, hogy összeszedem magam, mert ha lelkileg leèpülök teljesen, akkor a testem is el fog kezdeni leèpülni, edzeni kezdtem, èltem a hobbimnak, bulizni mentem, vègül rá egy èvre párom is lett, azonban vele fèlèvvel ezelőtt szètmentem. Utána jöttem rá, hogy èn soha nem voltam a partnerembe szerelmes, ès nem bánkódtam nagyon sokat a szakítás miatt. Azóta törtèntek rossz dolgok az èletemben, de folyamatosan küzdök az ellen, hogy nehogy visszajussak a pár èvvel ezelőtti állapotomhoz.
Te is szedd össze magad, nagyon nagy akaraterő kell hozzá, de menni fog! Találj egy okot arra, hogy èlj, ès legyenek cèljaid!
köszönöm,túlélted ,én is túl fogom,egy nő hálátlansága nagyon tud fájni de ez van.beszélgetek, és ezt egy idegen nő írta pont ma miután telefonon beszéltem vele.A reményt vissza adta amit a másik nő elvett.
-Egyre jobban örülök.
Nem szeretném ha így elkeserednél mint ma. Melletted szeretnék lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!