Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti nézitek a feneket?

Ti nézitek a feneket?

Figyelt kérdés
A legjobb baratomba vagyok szerelmes nagyon jo segge van egy csajnak mindig azt nezik nekem is nagyon jó de az enyemet nem meri mart barátok vagyunk de azt mondta tetszek neki de van barátnője és ezt nem értem

2018. szept. 29. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
26%

Még nem takarították be a búzát a földekről?

Pedig ideje lenne..

2018. szept. 29. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:
mi van????
2018. szept. 29. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi se értjük. Kérlek, vázold fel újra, hogy mire szeretnél választ kapni.
2018. szept. 29. 19:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor most neked az a bajod hogy a haverod nem a te fenekedet hanem másét nézi..?
2018. szept. 29. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jött le, hogy a Kérdező szerelmes egy srácba,akinek baránője van, de megnézi más csajnak a fenekét, de az övét bezzeg nem, pedig ő is tetszik a fiúnak. Arra, hogy mi a kérdés nem jöttem rá.
2018. szept. 29. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha barátok vagytok, emellett van barátnője, akkor azért kezel tabunak. Lesz majd más, aki nézi a popodat. :)
2018. szept. 29. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
igen, én meg szoktam nézni a haverjaim fenekét, mert együtt focizunk és a sporttól szerintem nagyon formás nekik. ők is megnézik az enyémet. ha együtt megyünk bulizni, megnézzük a csajok fenekét.
2018. szept. 29. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Na ennek sincs erettsegije de meg lehet hogy nyolc altalanosa se.
2018. szept. 29. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!