Nem szoktam megnézni, a legtöbb pasinál nincs rajta különösebb nézni való.
Engem a formája nem hoz lázba, még ha meztelen férfi fenékről van szó, akkor sem. Sokkal jobban szeretem a szép felsőtestet.
De van egy nagyon aranyos, jóképű kollégám, aki olyan cukin jár, mozog, hogy közben himbálja picit a hátsóját. Na, azt meg szoktam nézni. De csak mert annyira egyedi, ahogy mozog, billeg, és illik is a személyiségéhez ez a járásmód. Lehet, hogy meleg, ezt nem tudom. De nagyon bírom. Ő amúgy olyan nacikat hord, amik valamennyire fenékre simulóak.
Ez jobban mutatna szerintem minden pasin. De legtöbben trottyos gatyát hordanak, tehát még azok a nők sem látnak semmit a testrészből, akiknek bejönne.
En is meg szoktam nezni, bar annyira nem fontos.
Van egy fiu baratom, aki vizilabdazik, es nagyon jo feneke van! Azota jottem ra, hogy a fiuknak is lehet fenekuk, azota nezem oket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!