11/18 anonim válasza:
egyáltalán nem szoktam. Engem az arca jobban érdekel :D
12/18 anonim válasza:
Semennyire, nekem nem téma. Inkább a haját és a kezét nézem meg, meg az orrát. Nekem ezek tudnak leginkább vonzóak lenni.
13/18 A kérdező kommentje:
És milyen egy szexi orr? :D
2013. márc. 10. 13:29
14/18 anonim válasza:
Nagyonis!
Az első 5 dologban van, amit megnézek egy pasin.
15/18 anonim válasza:
Utolsó, akkor előnyös ha kicsit feszül a farmer a pasi fenekén? :)
16/18 anonim válasza:
Persze, mindenképp.
De jól nézzétek meg a tükörben milyen nadrágot vesztek, van az ismerőseim között egy pasi, akinek iszonyat jól áll egy bizonyos nadrág, olyan szép kerek feneke van benne, de most megláttam egy új farmernadrágban és totál más formát öltött a feneke :) olyan fura, kicsi, lapos benne neki. Hát kiábrándító, mit mondjak :)
Nekünk, csajoknak is máshogy áll minden nadrág, meg kell találni, amiben jól néz ki a fenék! :)
17/18 anonim válasza:
Ez tök jó, mert én sztreccses skinny csőfarmerokat hordok, ami fenéken is teljesen feszülős, ugyanúgy mint a csajoknál. :) Nem is gondoltam, hogy ez ennyire bejön nektek. :)
18/18 anonim válasza:
nyilván megnézem előbb nadrágban, hogy tudjam kb. mit fogok magamhoz húzni szex közben ;)
mitől lennénk mások, mint a pasik? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!