Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Általános iskolások, mi a...

Általános iskolások, mi a legcikibb a felnőttekben?

Figyelt kérdés

A 30-40 esetleg 50es korosztályra gondolok. Mi az ami nagyon megmosolyogtató bennünk, ultragáz, kellemetlen? :)

Min kellene változtatnunk?

Esetleg mi az ami mondjuk szimpi bennünk?

2018. szept. 15. 12:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Uuuuuuuh de beoltottál

[link]

2018. szept. 16. 00:42
 22/26 anonim ***** válasza:
48%

"ez a "nyitott elme" sem jellemző az általános iskolásokra, lebuktattad magad, nem kicsit"

Te meg bebizonyítottad, hogy a kompetenciateszten idén se fogsz nagy eredményt elérni. :D Ki mondta, hogy a kérdező általános iskolás??? Általános iskolások válaszait várja. Vágod?

2018. szept. 16. 08:10
 23/26 anonim ***** válasza:
30%
Mennyi kamuválasz felnőttektől, akik próbálják eljátszani az általános iskolást! :DD
2018. szept. 16. 08:16
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
22-es mégis ki hitte itt azt hogy általános iskolás a kérdező???
2018. szept. 16. 09:31
 25/26 anonim ***** válasza:
73%
Aki azt írta, amit idéztem. Csak a kérdező használta a nyitott elme kifejezést.
2018. szept. 16. 09:40
 26/26 anonim ***** válasza:
75%
Már jó régen voltam általános iskolás, de még emlékszem, hogy mit nem szerettem a felnőttekben. Nem mondanám, hogy cikinek tartottam, inkább zavarónak. Akkoriban nagy animés voltam, akkoriban volt ez a második anime-hullám, az A+, később Animax csatornával, teljesen elvarázsolt. De a felnőttek nem vették ezt komolyan, hiába bizonygattam, hogy ezek jelentős része komoly alkotás, csak nevettek, amiért meséket nézek (nem mintha azzal bármi baj lenne, a mai napig nézek meséket). Szóval úgy gondoltam, hogy a felnőttek elég korlátoltak, nem érdeklik őket az újdonságok, nem vonatkoztatnak el attól, amit megismernek, nem nyitottak. Természetesen nem csak az animék elutasítása miatt, sok más témához is így állnak hozzá. Most 25 éves vagyok, és ugyanezt gondolom. Az én korosztályom nyitottabb, de a negyven felettieket katasztrófának látom ilyen szempontból.
2018. szept. 16. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!