Általános iskolások, mi a legcikibb a felnőttekben?
A 30-40 esetleg 50es korosztályra gondolok. Mi az ami nagyon megmosolyogtató bennünk, ultragáz, kellemetlen? :)
Min kellene változtatnunk?
Esetleg mi az ami mondjuk szimpi bennünk?
Az kérdésed. Meg a szavak amimet használsz. "szimpi" meg "ultragáz"
Mint egy búza komolyan. De leginkább akkor is maga a kérdés.
mi a baj a "szimpi" és az "ultragáz" szavakkal?
oldschool?
mit használtok helyettük?
Minden korosutálynak megvan a maga szépsége, vili?
Ez nagyon nem bejövős húzás, barátocskám.
Nőj fel, Pán Péter!
Kérdező:
Egy gyereknek akarsz megfelelni? Mi ez a kérdés? Mi a célod vele?
ez csak egy kérdés, kíváncsi vagyok a válaszokra.
Érdekelnek a különböző nézőpontok, gondoltam őket is kérdezze megvalaki.
És olvasom a válaszokat, nyitott elmével.
Atyaég, úgy beszélsz mint egy jópofáskodni akaró HR-es egy álláshirdetésben, aki azt hiszi, hogy ilyen bohóc szavakkal meg tudja szólítani a fiatalokat. Az benned az ultragáz, papa/mama, hogy nem születtél bele ebbe a digitális világba, nem tudsz hozzá megfelelően idomulni, és ezáltal vérciki dolgokat művelsz az interneten, báttya. Ja, és üzenem neked és a többi szaporodó korban lévőnek, hogy senki nem kíváncsi az ezredik képre a 14. hónapos kisbabádról, hogy milyen ügyesen kakilt, mert nem győzöm blokkolni az ilyeneket.
Ami pedig megmosolyogtató, hogy sokan közületek 30 éves korotokra is képtelenek összeszedni az életeteket és egy stabil egzisztenciát megteremteni, csak másokat hibáztattok a saját rossz döntéseitek miatt, míg én YouTube influencer-ként megveszlek majd titeket kilóra.
Engem is érdekelne, hogy mi a célod ezzel a kérdéssel.
Üdv:
Egy nyolcadikos fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!