Már sokszor volt, hogy kérdezett valaki (F-N mindegy) rólam valamit, ismerkedésszerűen, én több egész mondatban válaszoltam, visszakérdeztem ugyanazt, erre ő egyszavas választ ad, és elmegy a közelemből, vagy témát vált.
Más beszélgetésén is hallottam ilyet, pl tegnap, és érzékeltem, hogy nem esik jól annak, aki a rövid választ kapja.
Neked volt ilyen? Ki tudtad valahogy küszöbölni az ilyet? Hogy?
Fenn kell tartania beszélgetèst, olyan ez, mint a labdajáték. Oda-vissza kell, hogy működjön.
2018. szept. 10. 15:55
2/8 anonim válasza:
+egy szóköz
2018. szept. 10. 15:57
3/8 A kérdező kommentje:
Mit mondtál volna szó szerint, ha megkapod a rövid választ?
2018. szept. 10. 16:37
4/8 anonim válasza:
Megnéztem volna a reakcióját, hogy most valóban nem érdekli a beszélgetés, vagy nem tud hozzászólni a témához.
2018. szept. 10. 17:10
5/8 anonim válasza:
Vannak nem bőbeszédű emberek. Szükségük van társaságra, de ők maguk nem túl beszédesek, inkább helyette téged beszéltetnek; az egyszerűbb:) Vagy esetleg nem is számítanának rá, hogy te ilyen hosszú választ adsz.:) Azután mennek át más témára, hogy jól kifaggassanak abban is. Lehet, hogy pl nekik nincs is sok mondanivalójuk:) Amúgy gőzöm sincs:) Meg pl lehet nem túl jók a kommunikációs szkilljeik:s:D De lehet az is , hogy a te gyengepontjaidat akarják kideríteni, hogy mivel lehet téged szekálni:D, esetleg csak hátsó szándék nélkül téged akarnak megismerni, úgy, hogy magukról megtartsanak lehetőleg minél többet maguknak:) Szóval azért ők ne szolgáltassák ki magukat lehetőleg, pl nehogy sérüljön mert mondjuk leszólod a kedvenc együttesét, szóval ez meg ilyen biztonsági, önvédelmi hozzáállás:) Vagy amúgy csak unatkozott és azért ment oda:D xD
2018. szept. 10. 20:09
6/8 anonim válasza:
*Vagy lesokkolta, az a sok új info, amit mondtál neki, és ezért még nem is jut annyira szóhoz:D:D
Vagy pl eddig nem nagyon volt barátkozós, de most már gyakorolni akarja a barátkozást, a kapcsolatok kiépítését; csak lehet, hogy pl félénk. Lehet az is pl elvonul gondolkozni azokról, amiket mondtál, megfejteni téged és kielemezni az információkat; hogy miylen ember vagy, és mennyire lehet érdemes veled barátkozni, mert mennyire vagytok egyfajták:)
2018. szept. 10. 20:11
7/8 anonim válasza:
Nálam is ez van, ezért nem beszélek senkivel sem és nem igazán járok rendezvényekre sem.
2018. szept. 10. 20:41
8/8 anonim válasza:
Be kell verni néhányat annak, a szűk szavú gyökérnek -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!