Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is ad motivációt...

Másnak is ad motivációt néhány kérdés itt, hogy ne úgy végezzék mint a kérdezők?

Figyelt kérdés

Annyi szuper depressziós, halálvágyó, öngyűlölő ember van itt,akiknek egy barátjuk sincs, senkihez nem mernek hozzászólni, nem mernek kimenni, nőkre mégcsak rá se mernek nézni és azokat a kérdéseket olvasva amit ők kiírnak, motiváltabbnak érzem magam, hogy én ne legyek semmiképp se ilyen

Biztos van akinek van oka hogy depressziós legyen, de rengeteg kérdező csak maga tehet róla hogy olyan az élete amilyen

Én alapból egy önbizalom hiányos félénk srác vagyok, de néhány nap és sok depressziós kérdés elolvasása után úgy döntöttem hogy én márpedig nem fogom így végezni , nem leszek örökké magányos, akinek csak álmában lesz barátnője

Így hát megszabadulva a gátlásaimtól néhány napja ráírtam egy lányra aki nagyon tetszik és elkezdtünk beszélgetni, 2 nap múlva pedig randink lesz :D

2018. szept. 10. 15:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%
A kérdező szerint aki bűnronda az is menjen a lányok közé, hátha körbe röhögik meg kigúnyolják és akkor legalább még depressziósabb lehet... Ő azt hiszi, hogy a csaj szerzéshez csak akaraterő kell, holott kettőn áll a vásár. Kínlódhatok én vért izzadva, ha még válaszolni sem hajlandó egy sem...
2018. szept. 10. 16:19
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 #11 Képzeld, láttam būnronda embereket is kapcsolatban, tehát akár hiszed akár nem, ez is csak egy rossz kifogás a sok közül, nem több. Egyáltalán nem hatottál meg ezzel a siránkozással.
2018. szept. 10. 17:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik ismerõsöm volt ilyen: ömlött belõle a negatívitás s az önsajnálat, hogy nem mūködnek a kapcsolatai és semmi az életében. Mellesleg õ nem volt būnronda, hogy ráfogja erre...semmiképp sem.

Igen, az ilyenek nekem is motivációt adnak:D Nem is értem, hogy tud valaki ilyen lenni.

2018. szept. 10. 18:01
 14/15 anonim ***** válasza:
10-es, jártam már olyan férfival, aki még szerintem is csúnya volt, de olyan humora volt, hogy abszolút bejött... és ő hagyott el engem, mert talált jobb nőt, szóval ennyit a sztereotípiáidról.
2018. szept. 10. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:
A szíve mélyen az összes ember örül annak, ha lát egy önmagánál szerencsétlenebbet, mit gondoltok miért népszerű a győzike és a fekete pákó? Mert hozzájuk képest még szalagmunkása jóskabácsi is egyetemi professzor...
2018. szept. 10. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!