Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon magányos vagyok. Mit...

Nagyon magányos vagyok. Mit csináljak? Hogy tudok ebből kitörni? Akartam már próbálkoztam tettem érte de semmi 25/f

Figyelt kérdés
"barátaim" folyamatosan cserben hagynak és kihasználnak. Ha kell valami fél percenként tudnak hívogatni facebookon írni minden de ha nekem kell egy "baráti" beszélgetés sehol semmi napokig vissza sr tudnak írni. De én vagyok a szar ember.
2018. szept. 9. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem köntörfalazok, én is ugyanilyen helyzetben vagyok.

Szívesen vennék bármilyen társaságot, de a személyes találkozás híve vagyok. Szóval ha esetleg budapesti vagy, írj és beszélhetünk. Egyébként meg fel a fejjel: aki keres az talál. De csak azért mert mások cserben hagynak, még nehogy magadat kezd el okolni

19/F

2018. szept. 9. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg barátkozhatnál a munkahelyeden is. Ne add fel.
2018. szept. 9. 16:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem budapesti vagyok.

Nem találtam sehol ;(

2018. szept. 9. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:

A megoldás: szellemi autonómia.

1. Húzd meg a saját határaidat. Azaz ne állj mindenki rendelkezésére, nem kell midpndig mindenkivel jófejnek lenni. Mindenkivel csak annyit lehet megtehetni, amit hagy magával.

2. A szellemi autonómia jegyében ne attól függjön, hogy hogy érzed magadat és ki vagy, hogy a külső visszacsatolások mit mondanak. Ne függj senkitől. A saját jól-léted kulcsát másoknak a kezébe adni felelőtlenség.

Alakítsd ki a saját erős személyiségedet. Azt,amiben egyedül is jól érzed magad. Aztán ha stabil vagy, szereted önmagadat, akkor a kisugárzásod is olyan lesz, hogy szinte vonzza az embereket és válogathatsz. De ha elég autonóm vagy, akkor nem is fogod igényelni. Persze jó néha egy kis társasági élet, de nem szabad alárendelődni.

2018. szept. 9. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy? Ha vas megye akkor én haverkodnék veled, mert nekem sincs sok barátom. 26F
2018. szept. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!