Én magam nem éltem ilyennel párkapcsolatban, de a családomban van egy ilyen p....cs. Kibírhatatlan egyszerűen, én már minimalizáltam vele mindennemű kapcsolattartást.
Nő nem marad meg mellette, pedig tündéri barátnője volt (és holt szerelmes volt a kiscsaj), de három hónapig bírta.
2018. szept. 10. 16:39
22/30 anonim válasza:
Nem valószínű.
A volt pasim az volt,kiálhatatlan.Mindig az volt amit ö akart.Ha valamit kitalált annak ugy kellett lennie.Sosem lehetett megállapítani hogy éppen mit gondol/érez,pedig egy évet voltam vele,volt alakalmam kiismerni.Még most is kiráz a hideg ha visszagondolok.
2018. szept. 21. 20:45
23/30 anonim válasza:
Pokol egy ilyennel együtt élni.Ha nem menekülsz időben, jönnek a pszichés problémak, testi bajok, tönkre tesz, majd könnyedén továbblép.A nárcisztikus volt férjem a 3.feleségét fogyasztja.Úgy látom, vele sem bánik jobban.
2018. szept. 26. 22:18
24/30 enci3 válasza:
Saját tapasztalatom szerint nem, sajnos..Több mint 2 évig tartott a kapcsolatom egy ilyen pasival, lehet hogy most is tart,de nála nem lehet tudni.Mindent bele adtam ,segítettem szerettem, mindenem oda adtam volna neki..sokszor ki is használta két év után elmondta ,hogy nem lett szerelmes belém,nem tud senkivel együtt élni stb..1hét múlva mintha semmi se történt volna..most nem kommunikál velem..Nagyon bíztam benne, mindig reménykedek hogy megváltozik nem rég kezdtem utána nézni a viselkedésének..és úgy gondolom nárcisztikus..is
2018. okt. 19. 14:22
25/30 anonim válasza:
Vagytok itt egy páran akik kompetensnek tűnnek a témában:
Soha!!! Mert ne feledd, hogy ő tökéletes, neki nincsenek hibái. Ha megpróbálnál szólni bármi apróságért, akkor te iszod meg a levét, mert a végén ő lesz az aki jobban kics..szik veled.
2018. nov. 17. 11:19
27/30 anonim válasza:
ja és a kapcsolat elején mindig te vagy a tökéletes, a megmentő, utána ha ezt elhitette veled, szépen elkezd "leépiteni"
2018. nov. 17. 11:20
28/30 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Mit gondolsz arról ha ket nárci kerül össze? Akkor akar egész életükben dicsőíthetik egymást.
2018. nov. 18. 12:19
29/30 anonim válasza:
nem lesz jó vége, az 1ik legyűri a másikat, és megy a folyamatos harc... ha odáig fajul, akkor 1ik kinyírja a másikat, s természetesen a másik lesz a hibás vagy az "öngyilkos".
2019. jan. 3. 23:38
30/30 selymesnyuszi válasza:
Van itt olyan akinek a párja nárci személyiségzavarban szenved és tudja kezelni?
Én pont egy border vagyok. Érdekes kombó a mi kapcsolatunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!