Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma vagy nem, az ha egy párkapcsolatban az egyik személy sportoló a másik meg művész?
Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 21:59
1/5 anonim válasza:
Nem nem probláma. Legalább is szerintem, én művész típus vagyok de a párom imád edzeni és ő az a kifejezetten sportoló típus de mi jól kiegészítjük egymást. Ebből még sosem lett semmien komolyabb összetűzés, én nem járok vele futni és én nem kérem hogy fessen velem. A szeretethez nem kell hogy ugyan olyanok legyetek.
2/5 anonim válasza:
Ha őket zavarja, és ettől utálják a másikat, akkor ideje szakítani. Egyébként nem probléma.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem lehet akadály, mert ha munka, akkor mindkettő végez, utána örülnek, ha együtt vannak.
Ha meg hobbi, akkor amíg a sportos pl elmegy futni a művész meg mondjuk nekiáll festeni.
4/5 anonim válasza:
Ez a kettő dolog miben merül ki?
Ha a sportoló a nap nagy részében edz, ki van számolva, mit ehet, mikor kell eprcre pontosan mit mozognia, a művész pedig depizik, iszik, drogozik, félekefél, mint sok költő/író, akkor nem.
5/5 I noor Y válasza:
Szerintem ez nagyon jo.
Ha ugynezzuk kiegeszitik egymast
Amugy lehet problema es lehet elony de ez is a kapcsolatban levokon mulik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!