Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy nárcisztikus személy...

Egy nárcisztikus személy képes megváltozni egy új párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

2018. szept. 6. 12:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
50%
Ezek szerint a nárci emberek éljenek inkább magányosan egy barlangban?
2018. szept. 6. 14:29
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
10 Figyike, éltem ilyen emberrel több évig, és tudom, hogy a cikk nagyon jó és igaz az amit benne írnak..
2018. szept. 6. 14:32
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
11 "Ezek szerint a nárci emberek éljenek inkább magányosan egy barlangban?" Ha már sajnos nem lehet őket a Dunába lőni, igen, ez elég korrektül hangzik.
2018. szept. 6. 14:35
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
11 Nem erről van szó, hanem arról hogy legyen annyi önkritikájuk, hogy egy náluk lelkileg gyengébb embert nem tesznek tönkre, hanem felmérik, és inkább elköszönnek, mint sem kárt okozzanak.
2018. szept. 6. 14:45
 15/30 anonim ***** válasza:
9%

Ismerek egy nárcisztikust,elég kiálhatalan személyiség de nem akkora szörnyeteg mint a linkelt cikkben.

Volt párkapcsolata is,és működött (elég jól beleláttam,mert a barátnője a legjobb barátnőm)

Szoval nem értem mi ez a "boszorkány üldözés" a válaszok között...

2018. szept. 6. 16:09
 16/30 TR75 ***** válasza:
100%
Nárci és nárci közt is van különbség, de sajnos az az egyik legi kább jellemző tulajdonságuk, hogy nincs belátóképességük, és érzéketlenek a másik problémájára. Azt is lehet mondani, tudják, hogy amit tesznek (manipulálás, gátlástalan törtetés, machiavellizmus és stb.) nem helyes, de magasról tesznek rá, mert kizárólag saját maguk érdekli őket. És igen, a legjobb az lenne, ha sosem keverednének emberek közé, de MINDIG lesz valaki, akit bepalizhatnak, szóval a helyzet úgy áll, hogy a nárcik szinte sosem magányosak. Rengeteg fájdalmat és keserűséget okoznak, és ami még rosszabb, súlyos pszichés problémákat, mert gyakorlatilag bántalmazók.
2018. szept. 6. 16:27
 17/30 anonim ***** válasza:
95%

11#

Nem, én melléjük zárnám a pedofilokat és a felcsúti milliárdosokat is!

2018. szept. 7. 13:21
 18/30 TR75 ***** válasza:
100%
Amúgy Sasha Slone-nak van egy jó mondata a nárcisztikusokra. Ő azt mondja, hogy a nárcisztikus egyszerűen nem tekinti önálló lénynek a másik embert.
2018. szept. 7. 14:57
 19/30 anonim válasza:
100%
Soha nem változnak. En most próbálok felepulni egy ilyen kapcsolatból, ahol grandiózus nárcisztikus volt a "párom" sajnos nem kapcsoltam időben. Megalazva meglopva, megcsalva... és még engem hibaztatott mindenért. Menekülj.
2018. szept. 8. 15:36
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
huuuu, van benne tapasztalatom. mindenért te vagy a hibás, még azért is, h ez a mondat elhagyja a száját. iszonyatos nőszemély akibe én belebotlottam, de vmi bajom nekem is van h több évig elviseltem. a valóság számára nem valóság. mondok 1 példát: meghalt 1 közeli rokona, s mivel telefonon beszéltem vele én is aznap, kihozta belőle h én öltem meg, majd duzzogva elkönyvelte h a saját barátja tette ezt. addig nem hajlandó még csak beszélni sem velem, amíg "jóvá nem teszem a hibámat". most ezt akkor hogy? támasszal fel, amihez közöm nincs? bakker, az a lelki terror amiben tartott, jujjj.. s mivel van lelkiismereted próbálsz neki segíteni, de hát a szemében nem vagy senki, aki "ilyet tesz". Ez csak 1 példa volt már a sokadig évnél. Azt tudnod kell, hogy fokozatosan bújik ki a kisördög, eleinte minden oké, s egyre jobban durvul, s a kapcsolatotok sikertelenségéért (vagyis az ő boldogságának hiányáért, minden kudarcért ami éri) te vagy a felelős. Ha nem lépsz ki azonnal, idáig is elfajulhat a dolog, mint amit említettem példát.
2018. szept. 10. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!