Egy nárcisztikus személy képes megváltozni egy új párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2018. szept. 6. 12:45
11/30 anonim válasza:
Ezek szerint a nárci emberek éljenek inkább magányosan egy barlangban?
12/30 anonim válasza:
10 Figyike, éltem ilyen emberrel több évig, és tudom, hogy a cikk nagyon jó és igaz az amit benne írnak..
13/30 anonim válasza:
11 "Ezek szerint a nárci emberek éljenek inkább magányosan egy barlangban?" Ha már sajnos nem lehet őket a Dunába lőni, igen, ez elég korrektül hangzik.
14/30 anonim válasza:
11 Nem erről van szó, hanem arról hogy legyen annyi önkritikájuk, hogy egy náluk lelkileg gyengébb embert nem tesznek tönkre, hanem felmérik, és inkább elköszönnek, mint sem kárt okozzanak.
15/30 anonim válasza:
Ismerek egy nárcisztikust,elég kiálhatalan személyiség de nem akkora szörnyeteg mint a linkelt cikkben.
Volt párkapcsolata is,és működött (elég jól beleláttam,mert a barátnője a legjobb barátnőm)
Szoval nem értem mi ez a "boszorkány üldözés" a válaszok között...
16/30 TR75 válasza:
Nárci és nárci közt is van különbség, de sajnos az az egyik legi kább jellemző tulajdonságuk, hogy nincs belátóképességük, és érzéketlenek a másik problémájára. Azt is lehet mondani, tudják, hogy amit tesznek (manipulálás, gátlástalan törtetés, machiavellizmus és stb.) nem helyes, de magasról tesznek rá, mert kizárólag saját maguk érdekli őket. És igen, a legjobb az lenne, ha sosem keverednének emberek közé, de MINDIG lesz valaki, akit bepalizhatnak, szóval a helyzet úgy áll, hogy a nárcik szinte sosem magányosak. Rengeteg fájdalmat és keserűséget okoznak, és ami még rosszabb, súlyos pszichés problémákat, mert gyakorlatilag bántalmazók.
17/30 anonim válasza:
11#
Nem, én melléjük zárnám a pedofilokat és a felcsúti milliárdosokat is!
18/30 TR75 válasza:
Amúgy Sasha Slone-nak van egy jó mondata a nárcisztikusokra. Ő azt mondja, hogy a nárcisztikus egyszerűen nem tekinti önálló lénynek a másik embert.
19/30 anonim válasza:
Soha nem változnak. En most próbálok felepulni egy ilyen kapcsolatból, ahol grandiózus nárcisztikus volt a "párom" sajnos nem kapcsoltam időben. Megalazva meglopva, megcsalva... és még engem hibaztatott mindenért. Menekülj.
20/30 anonim válasza:
huuuu, van benne tapasztalatom. mindenért te vagy a hibás, még azért is, h ez a mondat elhagyja a száját. iszonyatos nőszemély akibe én belebotlottam, de vmi bajom nekem is van h több évig elviseltem. a valóság számára nem valóság. mondok 1 példát: meghalt 1 közeli rokona, s mivel telefonon beszéltem vele én is aznap, kihozta belőle h én öltem meg, majd duzzogva elkönyvelte h a saját barátja tette ezt. addig nem hajlandó még csak beszélni sem velem, amíg "jóvá nem teszem a hibámat". most ezt akkor hogy? támasszal fel, amihez közöm nincs? bakker, az a lelki terror amiben tartott, jujjj.. s mivel van lelkiismereted próbálsz neki segíteni, de hát a szemében nem vagy senki, aki "ilyet tesz". Ez csak 1 példa volt már a sokadig évnél. Azt tudnod kell, hogy fokozatosan bújik ki a kisördög, eleinte minden oké, s egyre jobban durvul, s a kapcsolatotok sikertelenségéért (vagyis az ő boldogságának hiányáért, minden kudarcért ami éri) te vagy a felelős. Ha nem lépsz ki azonnal, idáig is elfajulhat a dolog, mint amit említettem példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!