Meghívnátok az esküvőtökre a testvéreteket, ha nem tartjátok a kapcsolatot?
A múltban nagyon összevesztünk a fiú testvéremmel. Olyannyira, hogy amíg együtt laktunk kerülgettük egymást,nem beszéltünk már akkor sem( nem szeretném leírni az okát...sajnálom) most hogy külön élünk lassan 6éve egy szót nem szóltunk egymáshoz. Én próbáltam a nagy balhé előtt is rendezni a heves kapcsolatot vele, de bunkó, lenéző, hirtelen haragú volt, volt hogy meg is ütött nemegyszer. Semmire nem mentem, de tudat alatt nagyon bánt, hogy ez lett a vége , egyáltalán nem beszélünk, mikor a gyerekkorunk felhőtlen volt.
Még most is lelkiismeretfurdalásom van emiatt, mert nagyon szeretem a rokonságot és a szüleimet. És persze ő is hiányzik, hiába tette ezt velem.
Ő sem mutatott semmi érdeklődést irántam, mikor még nem fajultak el a dolgok.
Ti meghívnátok ? Vagy lehet hiába, mert el sem jönne ? Járt már valaki hasonló cipőben?
Én nem hívom meg, de mi 20 évig nem találkoztunk, csak most egyszer.
Csak azért nem fogok meghívni egy "idegent" mert közös az apánk.
De mi sosem éltünk egy családként, a te helyzeted más.
Lehet, tennék egy próbát, az egy gesztus, legalább te mindent megtettél.
Az a fontos, hogy a magad mércéje szerint dönts :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!