Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "Legjobb" barátommal hogy...

"Legjobb" barátommal hogy tudom minden kapcsolatot leépiteni? Meguntam a dolgait

Figyelt kérdés

Mindig csak kihasznál,ha nem tudok vele találkozni mert munka miatt nem igazán van szabadidöm akkor mindig az van miért nem találkozunk ha meg keresem akkor mindig odahiv másokat én meg le se vagyok sz..va szohoz se tudok jutni. Soha nincs pénze engem lehuz mindig. Most is kért valamire pénzt de "elhagyta út közbe" mikor hozta volna vissza.

Nem akarok igy lenni továvb

2018. júl. 17. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Az teljesen jó leépítés, hogy adtál neki kölcsönt és még nem hozta vissza. Simán emlékeztesd a mondásra, hogy "A barátság alapja a pontos elszámolás".
2018. júl. 17. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nem túl jó ez az irány. Nem leépítened kellene, hanem csak olyanná alakítani, ahogy neked is jó lenne. Pl visszakérded amit adtál neki, ha az kölcsön volt. Ha meg csak úgy adtad és zavar ez, akkor legközelebb ne adj. Vagy te szervezel valami találkozót, ahova nem hívsz mást. Stb.

Szóval ne megsértődj, hanem alakítsd a dolgot. És maximum az lesz az eredménye, hogy ettől ritkulnak a találkozók még jobban. De viszont, ha mégis lesz valami az neked is jó lehet.

Ha valakivel közel van az ember szerintem kér megszakítani. Csak a formáját változtatni olyanra, ami jó mindkettőnek. És ha meg nincs ilyen forma, akkor ettől úgyis csökken a dolog.

2018. júl. 17. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Meg ez a kihasznál, meg lehúz pénzzel, ez egy nem szerencsés olvasat szerintem. Mert ő annyit csinál, hogy nincs pénze és kér. És azzal nincs baj, ha valaki kér. A gond az, hogy ha nem akarsz adni és adsz. Mert akkor ettől rosszul érzed magad.

Ez a kihasználás egy nagyon rossz szó. Ha te is azt csinálnád, ami szerinted klassz, akkor ilyen gondolataid nem lennének. Az a gond, hogy olyasmit teszel, amit éppen nem akarsz. De ezen tudsz változtatni csak legyél kicsit bátrabb. És akkor ő meg reagál erre.

2018. júl. 17. 14:09
 4/4 anonim ***** válasza:
A világ legegyszerűbb dolga valakivel megszakítani a kapcsolatot. Kinyitod a kicsi szád, elmondod neki, mi a problémád, megmondod, hogy ezzel lezártad a kapcsolatot és a jövőben nem akarsz vele már beszélni. Utána már csak tartod magad ehhez, ennyi az egész. Konfliktus vagy sértődés nélkül nem fog menni, azt elfelejtheted, de az már ne érdekeljen, hogy egy olyan ember mit gondol rólad, aki eddig csak kihasznált.
2018. júl. 17. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!