Túl lehet magunkat tenni a megcsaláson és lehet folytatni a kapcsolatot?
Azt hiszem, hogy bennem egy világom omlott össze. Mintha az elmúlt 17 hónapunk semmit sem jelente, a sok beszélgetés is semmissé vált volna. Elvileg mindketten úgy gondoltuk, hogy ez nem jöhet el kettőnk között, ha mégis, akkor előtte lelép,aki másra vágyik. Ő mégis megtette.
Persze azt mondja rájött mit veszít meg hogy többet érez. De ehhez ez kellett? Lehet újra bízni?
Úgy érzem én nem tudnék, szerinte a bizalom visszanyerhető és tenne érte.
Szeretem...de nem vagyok én ebben annyira biztos, hogy menne...sőt... Azt hiszem nem menne.
Nincs senkim, akivel erről tudnék beszélni. Persze vele tudok, de ő maga mellett van... Ez egyértelmű. Valaki segítsen! :(
És ha legközelebb okosabban csinálja, nem érzem meg a "bajt" és nem mondja el? Most is én éreztem meg... Valahogy.. Tudtam.
A másik,hogy gondolni se tudok arra, hogy lefeküdjek vele... Elképzelhetetlennek érzem.
Kikapcsolt az agya, azt mondta. Meg hogy elmondta volna, nem tudott volna a szemembe nézni.
De elmondom az elejétől.
Már régebbi ismerettség, de 2016. Végén lett közelebbi. Ideköltöztem a közelébe 2 gyerekkel az oldalamon. Nagyon sok rossz történt, de átvészeltük. Végre azt hittem kezd minden jó lenni, erre egyik nap azt mondta, megy látogatni a gyerekét, aki akkor a mamájánál volt. A gyerek aludt, így nem ment oda, hanem elment egy régi női ismerőséhez... Aztán kikapcsolt az agya.
Erre azt mondtam, hogy mi lesz, ha megint kikapcsol az agya? Másnap már igazából le is bukott, ideje se volt "alkalmas időpontot" keresni.
De... Engem teljesen kicsinált.
De mivel komolyan elküldtem, így ezzel elvileg rájött, mit veszít.
Őt már csalták meg, de ő engem tüntetett csak ki ezzel elvileg.
Hát mit mondjak, elég gyenge. Még ha buli közben valami dögös rámászik és nem bír a vérével, elcsábul, élvezi az egója. Ezt még talán.....
De elmegy gyereknézőbe és ez lesz a vége. Téged sajnállak, elment az életedből egy kevés-értelmetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!