Túl lehet magunkat tenni a megcsaláson és lehet folytatni a kapcsolatot?
Azt hiszem, hogy bennem egy világom omlott össze. Mintha az elmúlt 17 hónapunk semmit sem jelente, a sok beszélgetés is semmissé vált volna. Elvileg mindketten úgy gondoltuk, hogy ez nem jöhet el kettőnk között, ha mégis, akkor előtte lelép,aki másra vágyik. Ő mégis megtette.
Persze azt mondja rájött mit veszít meg hogy többet érez. De ehhez ez kellett? Lehet újra bízni?
Úgy érzem én nem tudnék, szerinte a bizalom visszanyerhető és tenne érte.
Szeretem...de nem vagyok én ebben annyira biztos, hogy menne...sőt... Azt hiszem nem menne.
Nincs senkim, akivel erről tudnék beszélni. Persze vele tudok, de ő maga mellett van... Ez egyértelmű. Valaki segítsen! :(
Felejtős. Vannak gyerekeid, ők majd átsegítenek ezen az időszakon. Foglalkozz velük. Én is mikor elváltam, két gyereket neveltem, 4 évig nem voltam nővel, de túléltem.
Biztos találsz majd valakit, aki méltó hozzád.
ez nem véletlen félrelépés, hanem elment a nőhőöz és....
szerintem dobd ki.
“azt mondja rájött mit veszít“
Mert eddig nem tudta? Nem értékelt téged? A szerelem és hűség amiket ígért, mind hazugság volt? Akkor lehet hogy most ugyanúgy hazudik?
Nagyon nehéz... Nem tudom, másoknak hogy megy ez emeltfővel. :/
Sosem mondtuk, hogy szeretjuk egymast... Csak mwgvoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!