Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ennek a mondásna...

Mit gondoltok ennek a mondásnak az igazságáról?

Figyelt kérdés

"Ha a véleményedért sokan és vehemensen támadnak, akkor feltehetően igazad van."

Ugyanis ha hülyeségeket állítanál, akkor egyszerűen figyelmen kívül kellene hagyni téged, hogy "ez ostobaság, egy szót sem érdemes rá fordítani", nem így van?

Szerintetek?

2018. szept. 5. 10:56
1 2
 1/17 Bétó apó ***** válasza:
Az a helyzet, hogy az embereknek az igazság fáj a legjobban! Az ostobaságot legfeljebb megmosolyogják...
2018. szept. 5. 11:01
 2/17 anonim ***** válasza:
Igaz:D
2018. szept. 5. 11:01
 3/17 anonim ***** válasza:
Ostoba általánosítás. Ez alapján Hitlernek és Sztálinnak is igaza volt, stb.
2018. szept. 5. 11:39
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy egy véres kezű diktátorra, aki milliókat téveszt meg és félemlít meg, arra vonatkozhat ez a mondás. Meg aztán benne van a "feltehetően" szó...
2018. szept. 5. 12:11
 5/17 anonim ***** válasza:
Néha igaz, néha nem. Nem attól lesz igazad hogy sokan támadnak, hanem mert a logika szabályait betartva a te állításod következtethető ki.
2018. szept. 5. 12:16
 6/17 anonim ***** válasza:
9%
Nagyrészt igaz, itt is azok a válaszaim szoktak nullázást kapni, amikbe nem lehet máshogy belekötni.
2018. szept. 5. 12:41
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez a mondás nem igaz, mert ha nem egyértelmű, hogy trollkodási szándékkal hangoztatsz egy téves állítást, akkor vannak emberek, akik megpróbálják elmagyarázni a tévedésed mibenlétét.
2018. szept. 5. 12:52
 8/17 anonim ***** válasza:

"Nem biztos, hogy egy véres kezű diktátorra, aki milliókat téveszt meg és félemlít meg, arra vonatkozhat ez a mondás. Meg aztán benne van a "feltehetően" szó..."

Szóval akkor nem biztos volt igazuk, csak feltehetőleg? Ha egy mondás nem igaz általánosságban (csak néha), akkor nem tekinthető igaznak szerintem.

2018. szept. 5. 13:06
 9/17 A kérdező kommentje:
Ebben sincs igazad, mert ha valami mondjuk 90%-ban igaz, akkor az általános nézet, hogy igaznak tekinthető, néhány kivételtől eltekintve. Csaknem minden igazásgra évényes ez, ugyanis mindenben vannak kivételek...
2018. szept. 5. 13:10
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem legfeljebb bizonyos esetekben igaz, de nem általánosan. Engem sokkal jobban idegesít, ha valaki úgy ír valamiről, hogy látszik, fogalma sincs róla. Az ilyen vitákba szoktam beleszólni, egyébként ha nem írnak butaságot, akkor legfeljebb csak kiegészítem (kivéve a véleménykérdéseket, vagy a beszélgetős kérdéseket).
2018. szept. 5. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!