Mit tegyek ha halálvágyam van?
Fiatal mentális beteg vagyok, az életem egy körforgás aminek nincs értelme, különböző okok miatt. Sosem fogok tudni megszabadulni a saját börtönömből. Jobb lenne ha inkább meg tenném?
22/L
Semmiképp ne öld meg magad
Biztos van valami az életedben ami okoz legalább egy kis örömöt és később is fogsz találni olyat, sokszor fájdalmas, hosszadalmas az út a boldogságig, de türelmesnek kell lenned
Nekem magas az IQm, szorongok és van egy megfelelési vágyam.
(Az IQt nem menőzésből írtam, aki ért hozzá tudja, hogy én hajlamosabb vagyok mentális betegségekre és depresszióra)
Én úgy vagyok vele, hogy az élet egy értelmetlen játék. Már ott értelmét veszít, amikor megszűnik a létezésed, de ha kicsit tovább gondolod ... Ha te lennél a következő Hitler is elfelejtetnének pár ezer év mulva, meg persze ha valami csoda folytán mindenki isteníteni az emberiség végéis is sem lennél előrébb, mert az emberiség is kifog halni.
Ha nem a nap kimulásától az univerzum tágulásától biztosan.
Meg persze ezek sem számítank, mert megszűnik a létezésed, azaz olyan lesz az elkövetkező idők, mint ez előző 13,8 milliárd év (amikor a mostani tudományos konszenzus létrejött a 4 dimenziónk...).
Szóval az égvilágon semmi értelme sincs.
Úgy vagyok ha már itt vagyok, akkor végig játszom, de nem képzelek bele értelmet.
Nem mondom, hogy ne öld meg magad, csak ha már itt vagy mért ne csináld végig. Ha elfogadod, hogy nincs értelme, akkor azt is észre veszed, hogy a fájdalom sem számít, sőt egy fajta felszabadult érzésed lesz, hogy bármit megtehetsz. Ha meg alapból megőlnéd magad, mért nem tehetnél bármit meg? Hiszem már "halott vagy"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!