Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a bajuk a magyar embereknek?

Mi a bajuk a magyar embereknek?

Figyelt kérdés
Elegem van abol,ha átmegyek Magyarországra,Magyar TV csatornát nézek...Mindig azt hallom hogy az államot vagy Magyarországot kritizálják....Nem ételek titeket...Minden a seggetek alá van rakva,dolgozni kéne csak az büdös mi?Gyertek el Szerbiába nézétek meg mivan itt...

2018. szept. 2. 19:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

Én tudom, én tudom! Jókedvükből csinálják!

Nos Kérdező, szerinted olyan csudajól mennek a dolgok? A kétezres évektől kezdve rohamosan csúszik lefele az ország a posványba, EU-s pénzek nélkül kb. Szomália szintjén lennénk. GDP-listán 8 helyet estünk vissza 2010-hez képest, megelőzött minket Banglades is, és jópár afrikai ország is. A munkáltatók nem hajlandóak normális fizetést adni a beosztottjaiknak, mert azt a 2 fillért is jóóóóóóóóóóóól meg kell bszni röptében, aztán megy a cirmogás, hogy nincs munkaerő, mert mindenki megy ki Németbe.

Nem a kormánypropaganda moslékját kéne olvasni, hogy Orbánisztán jobban teljesít, és nem a Rózsadombról tájékozódni a való életben.

Az adókat jól fölemelték, kitaláltak 1000 meg 1 új adófajtát is mellé, viszont az átlagember semmit nem kap a befizetett adójáért cserébe. Hiába emelték fel a TB-t, az egészségügy romokban hever, 15-20 településre jut 1 orvos, a kórházakat egymás után zárják be, az orvosok meg menekülnek mint patkányok a süllyedő hajóról (Ausztriában egy átlag szakorvos 1 millió 900 ezret visz haza, csak mondom). Ha megbetegszel, betolnak egy kórterembe megdögölni, a várólisták kilométeres hosszúak, és erre pisálj el évente 100 ezer forintot, mert "csak".

A közbiztonság a béka feneke alatt van sokhelyütt. A policájok leszarják a bűnözőket, helyette a vasúti átjárónál trafiznak, mert abból jön a mánni. Miskolc százalékos arányban például veszélyesebb hely, mint Johannesburg vagy Rió.

Az állami hivatalok már régóta veszteségesen működnek, mert tonnaszám viszik ki belőle a pénzt, vagy Ponzi-sémának használják őket. A MALÉVot Libajnai ügyesen kicsinálta, a BKK is csak óriási szerencsével maradt talpon, a MÁV gyakorlatilag 20 éve veszteséget termel csak, de szerencsére a menetjegyek azok azé' drágultak.

A közutak állapota szintén botrányos. A befizetett adó negyedéből helyre lehetne hozni minden közutat, nemcsak a sztrádákat, de valamiért sosincs rá pénz. Az útjavítás konkrétan úgy néz ki, hogy jön egy ember, belapátol két adag hideg aszfaltot a gödörbe, ugrál rajta egy kicsit, aztán sebesen odébbáll. Sok helyütt még ez sincs; olyan kráterek vannak a burkolatban, hogy a verduni csatatéren normálisabban lehetett közlekedni.

Egy klasszikust idézve: "És még folytathatnám a sort, bébi..."

Én elhiszem, hogy vannak országok, ahol még rosszabb a helyzet, de ezzel mosakodni kb. az a szint, mint amikor a sorozatgyilkos azzal védekezik, hogy jajajajajjj bíró bácsi kérem, én olyan jó fiú vagyok, csak tíz embert öltem meg, nédda az a másik az hatvan embert ölt le, tessék engem elengedni...

2018. szept. 2. 19:13
 12/30 A kérdező kommentje:
Bocsi de irtam már hogy senki se vegye magára:) ez az én benyomásom....
2018. szept. 2. 19:13
 13/30 anonim ***** válasza:
Miért, mi olyan rossz Szeribában?
2018. szept. 2. 19:28
 14/30 A kérdező kommentje:
Mert megmondom a véleményem? Azért vagyok köcsög? Meg nem kusolok?ebbe mi a köcsögség?Magyar vagyok akkor miért lennék raszist?
2018. szept. 2. 19:33
 15/30 A kérdező kommentje:
**a
2018. szept. 2. 19:33
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem akarok nagyon panaszkodni:) De...valami roszat mondasz az államra bezárnak....elég ha csak egy faszt mutac a kezeddel:)A tvbe csak az állam propabandálya megy....Az állam minden tv csatornát megvett:)Ez a mi kis Szerbiánk...A magyar gyerekeker verik az iskolában vagy a romák vagy a szerbek:)Sok településen meg nagyobb városban is Vannak magyarverések
2018. szept. 2. 19:42
 17/30 A kérdező kommentje:
Gyerekeket*
2018. szept. 2. 19:42
 18/30 anonim ***** válasza:

16#

Itt is pont efelé haladnak a dolgok. Ha bekapcsolod a tv-t, akkor azt látod, hogy milyen jó dolgokat csinál Viktor, bekapcsolod a rádiót, azt hallod, hogy csökken a munkanlküliség és nőnek a bérek. Az nem baj, hogy a közmunka szívja fel a munkanélkülieket, és a több pénzből fele annyi dolgot nem lehet venni mint pár éve, de ugye ezt szinte minden média elfelejti megemlíteni.

2018. szept. 2. 21:13
 19/30 A kérdező kommentje:
Ha bekapcsolom a tvt nem hallok sok jót orbanrol...De ha enyire gáz miért szavaztatok rá?
2018. szept. 2. 21:27
 20/30 A kérdező kommentje:
Azt hallom szigyák*** szerbiába ezért bekasznizták már volna őket
2018. szept. 2. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!