Hogyan kell/lehet becézni a Hermione nevet?
Figyelt kérdés
#Harry Potter #név #becenév #becézés #Hermione #lánynév #névadás #női név #Hermione Granger #dögös név
2018. aug. 30. 22:18
12/18 anonim válasza:
Hermi, Herma, Mini, Minci, Mici, Mica, Herminci, Mincók, Mincu, Hinci, Hecó, Hema, Hermus, Hemus, Hermuc, Hermci, Herci, Hemci, Henci, Miu, Miuska, Mia, Hemma, Heró (Superhero:D), Hercóka, Hercó, HErcuka, Ercu, Erci, Herca, Herca, Hera/ Héra, Héri, Hérió, Héria, Hérim:):):) Hermikém, Hermim, Herókám, Heróm, Hercóm, Hercukám, Hercus, Mijó, Mióne, Minna, Minne, Minci, Minkus, Minkuska, Minku, Minkusz, Minkósza, Hemó, Herkó, Herku, Herka, Herkunka, Heka, Henna:), Hehó, Hehu, Hehi, Hemi, Hemu, Hemus, Hemusci, Hemuska, Hemm, Herm, Hemmi, Mioni, Mionni, Minuska, Ermi, Erci, Erca, Henk:), Minnu, Minyu, Honi (Honey:)), Henuska, Hemi, Hemmicike, Herminka, Herminkó, Hermina, Hercinka , Herci, Hercu, Herc, Mimma, Minne, Minka, Hinka, Rinka, Erinka, Erin, Erina, Minn, Mini
16/18 anonim válasza:
Hörmi. Mione,Mimi,Hemmi. Amúgy nem kell ezen fellázadni..Régi név,ezer Hermione inkább mint egy Jessica. Egyébként az Orient Expresszben is Hermione az egyik utas 2. neve. Szerintem gázabb mikor Khaleesinek akarják hívni a gyereküket.
17/18 anonim válasza:
#16 az megvan, hogy a Jessica bibliai eredetű név, amit Shakespeare tett népszerűvé? Igaz, attól a Hermione még lehet régebbi
18/18 anonim válasza:
Nem tudtam,de a nem szeretem
..Shakespeare ide-oda😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!