Hogyan kell/lehet becézni a Hermione nevet?
Figyelt kérdés
#Harry Potter #név #becenév #becézés #Hermione #lánynév #névadás #női név #Hermione Granger #dögös név
2018. aug. 30. 22:18
1/18 anonim válasza:
Hermi, Hörmi, Hermike, Mignon, Mimó, Mione
5/18 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy már a görög mitológiában is feltűnt ez a név és nem JK Rowling találta ki? :)
6/18 anonim válasza:
Szégyen, hogy emberek azt hiszik, hogy ha majd a "kedvencükről" nevezik el a gyereküket, vagy a kutyájukat, bármelyik is jobb lesz majd ettől. De nem. Viccen kívül mondom. Csak ki fogják nevetni, ahogyan az Armandókat, a Szebasztyiánokat és a Dszenifereket.
7/18 anonim válasza:
Én a Hermi, Herm, Mió-nál maradnék a többi hülyén hangzik szerintem, de amúgy ha a gyereked akarod Hermione-nak nevezni, akkor könyörülj meg rajta szerintem.
9/18 anonim válasza:
Ez egy görög mitológiai név, ott nem nagyon szokás a becézgetés.
10/18 anonim válasza:
Kérdező, a "dögös név" kulcsszavadon behaltam:D
Amúgy Hermi és Mió, ezek aranyos becenevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!